Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért utálják ennyien az Emokat?

Miért utálják ennyien az Emokat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 13:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%
pfff még h nincs pénzük, nehogy azt akard beadni, h halál csórók vagytok és nincs kaja otthon az asztalon, mert körberöhöglek :D:D ha csak elmegyek a suli melletti busz végállomásra és körülnézek a legtöbb emo arra a buszra száll, ami luxusvillák és társaik felé visz:D szakadok rajtatok... világfájdalom? ugyan mi lehet olyan marha rossz érzés 13 évesen, amikor semmi tennivalód nincs, csak az h szót fogadj anyucinak meg apucinak... de mind1, ha nektek ettől jobb, akkor sajnáltassátok magatokat :D puszi :)
2009. nov. 5. 19:02
 12/30 anonim válasza:
72%

"elég idegesítő tud lenni, amikor beszólnak egy szerencsétlen kis 13 éves lánynak, aki keresi önmagát, és ebben találja meg."

istenem! én azt szoktam mondani, hogy elgondolkodtato amikor a pasi több idöt tölt a csajanal a fürdöszobaban es a csajnak kell megvegeni a bakot, ha beugatnak neki! egy ferfi nem ilyen! nem festi a hajat es nem vasalja, nem vesz pélót a szájába, és nem hagyja a seggebe se dugni! miert kell ezt mindig elmagyarazni minden oldal minden topicjaban? mar unom!

2009. nov. 6. 18:12
 13/30 anonim válasza:
30%

Na ide nekem is volna hozzafűzésem a rap stílus kedvelőjeként.

Az emósokat azért utáljuk mert nagyon hüjén fest ez a totál fekete őrület, na meg társul melléje a cigi, közben meg szegény olyan gernyác hogy ha keresztben áll nem is lehet látni. na meg aztán az a hűje viselkedés.!!pfff! minősíthetetlen.

na meg ez az önkínzás....hát gyerekek ennek ajándékba cirkulát vennék.na azon nyesegetheti magát vígan. bzzz egy új, -bzzz még egy új:)):)):P:P

na ez nem ide tart de a Tokio Hotelt is majdnem mindenki utálja. azt egyáltalán hogy lehet szeretni???? ha az úton meglátunk egy emberkét TH-s blúzban még azt is lehurrogjuk.

2009. nov. 6. 20:30
 14/30 anonim ***** válasza:
76%
Utsó válaszban hülye pontos j-vel.Hát ez állat...XD
2009. nov. 6. 20:49
 15/30 anonim válasza:
29%

20:49

azt a hülyét én írtam, de te is olyan vagy hogy más szemében a szálkát is észreveszed de a sajátodéban a gerendát sem.

nézz már szét a te válaszodban is. a legelején.

2009. nov. 6. 20:55
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
nem wagyok diwatmajom de így szeretek írni..nem azért írok így mer most ez olyan "emo".amúgy nekem is wan problémám nem is kewés semmit se tudtok az életemről!úgyh be lehet kussolni!én nem wagyok oylan luxus ribanc mint egyesek!ennyih.sajnos az anyámmal egyik napra a másikról élek szal ne mondja nekem senki h nincs bajom mer igenis wan!nem tudja anyám megwenni a drága cucokat mégsem panaszkodom mint a többi pláza cica h jajj nem tudom megwenni azt a rohadt rózsaszín tűsarkút!nah pá
2009. nov. 7. 00:54
 17/30 anonim ***** válasza:
24%

en EMO wagyok!Csak hogy tudjatok emogyulolok,hogy mi legalabb diwatosak wagyunk,nem mint wmi hulye punkerek,wagy skinhead-ek!En igenis IMADOM az emo stilust!Minden hulye barom azt hiszi,hogy az emok depisek,meg wagdossak az ereiket,de ez egy baromi nagy TEVEDES!En is emo wagyok,17 eves,es en sem birom,ha wmi 13 evesek emonak hiszik magukat,mert ok csak "menok" akarnak lenni.Most legalabb waljatok mar be emogyulolok,hogy mi legalabb megtudjuk csinalni a hajunkat,ami jobban nez ki mint a tietek,divatosabbak vagyunk,mint ti,es mi legalabb trendi cuccokban jarunk,most ezert kell utlani minket?Most azert "vagdossa minden emo az ereit",mert wmi hulye gyerek ongyilkoss lett(persze azert nyugodjon bekeben),es emo volt,de ez csak veletlen volt.fogadni mernek h 2080ban mar mindenki majdnem emo lesz!En is emo vagyok,es tudjatok mit nem szegyellem,sot buszke vagyok ra,mert en vagyok az osztalyban,sot mar majdnem az egesz suliban az emo miatt a legmenobb!

L/16

2010. jan. 18. 00:22
 18/30 anonim ***** válasza:
23%

utolso wok

L/17 bocsi

Holnaputan leszek 17 ugyhogy mar annak szamitok majdnem!

2010. jan. 18. 00:23
 19/30 anonim ***** válasza:
63%

"en EMO wagyok!Csak hogy tudjatok emogyulolok,hogy mi legalabb diwatosak wagyunk,nem mint wmi hulye punkerek,wagy skinhead-ek!En igenis IMADOM az emo stilust!Minden hulye barom azt hiszi,hogy az emok depisek,meg wagdossak az ereiket,de ez egy baromi nagy TEVEDES!En is emo wagyok,17 eves,es en sem birom,ha wmi 13 evesek emonak hiszik magukat,mert ok csak "menok" akarnak lenni.Most legalabb waljatok mar be emogyulolok,hogy mi legalabb megtudjuk csinalni a hajunkat,ami jobban nez ki mint a tietek,divatosabbak vagyunk,mint ti,es mi legalabb trendi cuccokban jarunk,most ezert kell utlani minket?Most azert "vagdossa minden emo az ereit",mert wmi hulye gyerek ongyilkoss lett(persze azert nyugodjon bekeben),es emo volt,de ez csak veletlen volt.fogadni mernek h 2080ban mar mindenki majdnem emo lesz!En is emo vagyok,es tudjatok mit nem szegyellem,sot buszke vagyok ra,mert en vagyok az osztalyban,sot mar majdnem az egesz suliban az emo miatt a legmenobb! "

Ez alapján az írás alapján 10-nek sem nézel ki. Előbb tanulj meg írni, aztán dirigálj. Egyáltalán nem vagytok divatosak, mindenki kiutálna a világból titeket. Egyáltalán nem néztek ki jól, olyan a hajatok, mint ha lehányták volna. Kár, hogy nem vagdossátok az ereiteket, mert legalább kevesebb lennétek, de sajnos egyre többen vagytok, mert a sok r****c ezt látja mindenhol és azt hiszik ez a jó.

2010. jan. 18. 16:18
 20/30 anonim válasza:
39%

Ahh hat egyszeruen nem birjak elfogadni azt h a ket nem ugyanugy oltozkodik meg ijenek

Na meg azt se csodald h a pozerek utalnak mikor az emok kikozositik oket...:P

2010. febr. 20. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!