Miért utálják ennyien Király L Norbit?
Figyelt kérdés
Nekem az egyik kedvencem Nikolas mellett, és mindenki leszólja hogy nincsen hangja meg ilyesmi- hogy csak bohóckodni tud, na most van benne egy kis igazság de szerintem a rockhoz nagyon értene a gyerek jó néhány rock számot olyan ambícióval énekelt el hogy az már hihetetlen , és hogy egy youtube-os kommentből idézzek: "Norbinak hasonló a hangja Rod Stewartéhoz, vagy Joe Cockeréhoz. Nem véletlen hogy sokszor énekli az ő dalaikat. Nekik sincs több hangjuk, mégis világsztárok, pedig egyikük se tud úgy mozogni, mint Norbi." ez igaz is, simán mehetne valami rock együttesbe a gyerek, megérdemelné és illik is hozzá a műfaj2010. dec. 12. 22:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem azért, mert kicsit esetlen a mozgása, a megjelenése sem túl szerencsés (kissé egérfejű a drágám), és a Malek Miklós szerint erőlteti ezt a rekedtes hangot, ami elfedi az igazi hangját. Mondjuk én is meghallgatnám, mikor nem "hörög".. :) Egyébként én is imádom, a leírtakat a baráti körömben hallottakból írtam le Neked.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos!!!
Nem tűnik úgy,hogy megjátszaná magát!! Remlem továbbjut!!
3/5 anonim válasza:
eddig én is szerettem, de a tegnapi előaádsa vmi eszméletlen sz.r volt... Én szégyeltem magam az ő helyébe.. remélem kiesik a Nikolassal és Csabával együtt... Vecának kellett volna nyernie, csak neki van hangja.
4/5 anonim válasza:
Nagyon tud valamit, az biztos. 30-as nő vagyok, de nekem is ő a kedvencem. A legjobb hapsik nem tudják elérni nálam, amit ő egy csípőmozgással-tombolok a tv előtt:)
Az igaz, hogy kissé erőlteti a "hörgést." Ha megfigyelitek, mikor az első számot énekelte (you can leave your hat on), senki nem mondta, hogy nincs hangja, sőt...
5/5 anonim válasza:
Egyszerűen rossz hallgatni! Amikor "énekel" akkor általában nem a zene hanem a mandulagyulladás szó jut eszembe...mindig olyan mintha begyulladt volna a torka...és hát szerintem hangja is 0...:) ez egy énekverseny...Vecának kellet volna nyerni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!