Tegnap az utcán kaptam ingyen egy parfümöt fiatal srácoktól "illattesztelésért". Intense pour pink. Woman eau de parfum Ez valódi, minőségi illat?
Néhány illatot szagoltattak velem, kiválasztottam melyik tetszik.Aztán felajánlották megvételre kedvezményesen, de én most nem akartam parfümöt vásárolni.Aztán saját támogatásukra kértek pár ezer forintot( diákok), ami nem kötelező, de most azt sem tudtam adni.Végül így is -ingyen- megtarthattam a parfümöt.Az érdekelne, hogy ez egy ócska utánzat, bóvli, vagy tényleg egy minőségi illatszer.Tudja valaki? Gyanús, hogy 15000,- Ft az ára, s csak úgy odaadják ingyen.Azt mondta a fiú, hogy külföldön 45000,- Ft-nak megfelelő euró az ára.Kapott még ilyet valaki? Átverés vagy nem?
55 ml, Made in France, Forg. Magnificora
Annyi mindent hamisítanak, ezért is kérdezem.
Elárulom nektek, hogy ezek feketén dolgoznak, egy adóellenőr simán megbüntethetné őket, és behülyítik a fiatalokat, mindenfélét hazudoznak, hogy mi is ez a munka és később derül ki, hogy gyakran öltönyben!! a tűző napon egy oldaltáskából árulnak pacsulit, röhej az egész, sajnos az idős és a hiszékeny buta embereket be lehet csapni.
Egy pacsuli ára, amit ők adnak el, 500Ft, ezt belső forrásból tudom, a többi szétoszlik az utcán lévő eladó és azok "főnökei" között.
Szánalmas az egész...
Én 3000-ért vettem egyet tőlük, és kamu vagy sem, rohadt jó illata van, és nem ilyen katalógus-szagú mocsok. Lehet, hogy csak az én kémiám a jó, de ismerősök szerint is jó az illata, és több órán keresztül lehet érezni, nem irritáló, nem túl erős, hogy megfojtsam vele a környezetemet. Lehet vernyogni, hogy átvágnak, de mondjon nekem bárki olyan parfümöt, ami
1) sokáig érezhető,
2) NEM tucatszag (mert ez nem az, legalábbis az "energikus" változata, elég édeskés, visszafogott, de kifejezetten kellemes),
3) nem kerül több tízezer forintba.
Mert akkor megemelem a kalapom. Nincs pénzem 20-30 ezreket kiadni mindenféle Hugo Bossra meg franc tudja, mire, még ha azoknak valóban, általában egyedibb és jobb illata van,és elmondhatom, hogy wow, igen, nagymenő szagot viselek magamon, de még ez sem feltétlenül igaz. Akit zavar, hogy feketén sóztak rá valami noname cuccot, az küldje rájuk a NAV-ot, és örüljön, hogy kicseszett valakivel.
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a kibontott parfümről, amit megvett, vagy odaadtak neki? Mármint, hogy annak is ugyanolyan jó és tartós-e az illata, mint amit ráfújtak?
Volt-e valami jelentős különbség?
Mert addig nem akarok ítélkezni, de szerintem sem feltétlenül átverésről van szó, hanem szimplán marketingfogásról.
Azt hiszem "láb az ajtóban" módszernek hívják. Ha nem tudod megvenni annyiért, akkor kapsz egy új ajánlatot, engedményt... stb.
Nekik az a dolguk, hogy mosolyogjanak, barátságosak legyenek, és éreztessék veled, hogy különleges vevő vagy, "nagy titkokba" avatnak be, és valahogy könnyebben kinyílik nekik a pénztárcád.
Azért kérdezem, mert én is utánakerestem a parfüm eredetijének, és valóban 60 euróért adják darabját, ami legalább 5-szörannyi, mint amennyiért én vettem.
Biztos van benne valami trükk, de azt is el tudom képzelni, hogy szimplán így akarják reklámozni.
Ti mit gondoltok?
Igaza van a nemrég előttem szólónak, ezek pár száz forintos löttyök! Ha egy kicsit megdörzsölöm a feliratot simán lejön! Ócska utánzat, nulla tartósság. Párom is bedőlt nekik..... Nyilván inkább férfiakat szólítanak meg, hátha nem értenek hozzá...
Katasztrófa mennyi buta ember van. Egy márkás parfümöt jobbára parfümériában kapsz meg. Egy világhírű cég nem fogja engedni, hogy piacokon, kisebb drogériákban (!) vagy akár pult alól árulják a több tízezer forintos parfümjeiket. Jól át lettetek verve, ráadásul azt sem tudod mit fújsz magadra: mivel az INCI az eredeti parfüm összetevői, ez meg egy gyenge pacsuli, lehet tele van egészségkárosító anyagokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!