Hova menjek nyáron? (többi lenn)
17 éves Bp-i lány vagyok, sajnos nem nagyon tud a családom elmenni nyaralni a szüleim munkája miatt, és van egy 4 éves kisöcsém, akire a nővéremmel felváltva vigyázunk, amíg anyuék nincsenek itthon, és ezért szeretnék elmenni szabadidőmben itt Bp-n belül ide-oda barátnőmmel. Anyagilag nincs eleresztve egyikünk sem, szóval a Vidámparkba szívesen mennénk haverokkal, de 4000 ft-os belépőre inkább nemet mondunk. Szóval olyan helyeket, programokat keresek/keresünk, ahová ingyen vagy olcsón tudunk elmenni, jól szórakozunk, megéri stb. Nem vagyunk egy nagy diszkóba járós típusú lányok, úgyhogy azokat már elvből kizártam.
Előre is köszi!
Kopaszi gát.ingyen és bérmentve egy óriási park programokról nem nagyon tudok ott de biztos vannak. Anélkül is elég jól ellehet lenni ott.
remélem segítettem.
Rengeteg nagyon szép hely van Budapesten, parkok, stb., ahova a barátaiddal kiülhettek :) A Kálvin tér és az Astoria között van a Nemzeti Múzeum, annak a kertje nagyon közkedvelt és szép hely. Kimehettek a Margitszigetre is, vattacukor, stb. :) A Kopaszi-gátat ajánlom még, nagyon szép. Egyébként meg július 2-től működik a BKV-hajó, 400 ft-os menetjeggyel (de bérlettel is igénybevehető), az pl. elmegy a Kopaszi-gáthoz is, de ha nem is oda, azért érdemes menni vele egy kört, mert nagyon menő lesz :) Amúgy meg koncertekre szoktál/szoktatok járni?
17/L
Köszönöm a válaszokat!
Hát a koncertekkel az a gond, hogy az is elég "pénzes" buli... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!