Tegnap az utcán kaptam ingyen egy parfümöt fiatal srácoktól "illattesztelésért". Intense pour pink. Woman eau de parfum Ez valódi, minőségi illat?
Néhány illatot szagoltattak velem, kiválasztottam melyik tetszik.Aztán felajánlották megvételre kedvezményesen, de én most nem akartam parfümöt vásárolni.Aztán saját támogatásukra kértek pár ezer forintot( diákok), ami nem kötelező, de most azt sem tudtam adni.Végül így is -ingyen- megtarthattam a parfümöt.Az érdekelne, hogy ez egy ócska utánzat, bóvli, vagy tényleg egy minőségi illatszer.Tudja valaki? Gyanús, hogy 15000,- Ft az ára, s csak úgy odaadják ingyen.Azt mondta a fiú, hogy külföldön 45000,- Ft-nak megfelelő euró az ára.Kapott még ilyet valaki? Átverés vagy nem?
55 ml, Made in France, Forg. Magnificora
Annyi mindent hamisítanak, ezért is kérdezem.
Hozzám is becsengetett két fiatal egyetemista srác, nagyon meggyőzőek és mosolygósak voltak.. szerintem brutál jó illata volt a 4-ből 3 parfümnek. De ahogy bejöttem én is nekiálltam nyomozni és ezt találtam...
Elég nemzetközi oldalnak tűnik... 7 nyelven van fordítás.
és 16féle parfümjük is van... (persze ettől még amit kaptunk lehet egy másolat...:S) de nekem ennyiért bejön ez az illat.
Meghalok :DDDD
Mi ma találkoztunk egy nagyon jó fej gyerekkel! Nekünk is mutatott illatokat, el kellett dönteni, melyik tetszik jobban stb... Először mi is 12000 forintért kaptunk volna hármat. De mivel "szerencsénk volt és nem volt ott a főnök", ezért eladtak egyet 3000 forintért. Tényleg, még most is érzem az illatát annak, amit a csuklómra fújtak, de azért nem esik túl jól a lelkemnek, hogy átvertek, na mindegy... :) (Egyébként itt is elhangzottak az említett dolgok, nevezetesség, jó fejek vagyunk stb... :))
Engem ma kaptak el Debrecenben, kértek egy Francia színészt vagy ismertséget, 6000ért akarták a kettőt. Mondtam, hogy 10.000 van nálam, de most megyek vásárolni, nem tudom mennyit költök. Akkor 3000ért akartak adni 1et, mondtam, hogy visszajövök.
Vissza is mentem, mert tényleg tetszett az illat, 3000ért, meg abszolút nem sok, akkor is ha sose volt francia eredeti parfüm. Mondtam, hogy 5000em maradt, szóval csak az egyiket kérem. Megkérdezte tudok-e titkot tartani, mondtam, hogy persze (rendes titkot igen, de nem ezt :D) és ideadta mintkettőt. Sajnálom, hogy nem csak 4000et adtam oda, mert szerintem akkor is ideadja :D
Szintén volt a csak én mosolygok, mindenki más fapofa ezért a kiválasztott 20ból én vagyok az egyik. Sőt, még azt is mondta, hogy a borravalóiból belepótolja nekem az árengedményt:DD Teljesen hihető :D
Mindegy, 5000ért, 2 55ml-es fincsi parfüm teljesen tökéletes :D
Nálam is ugyanez volt itt Debrecenben! :) Mondjak 2 francia vmit, tudok-e titkot tartani, stb. stb.
Namost mivel most jöttem haza Németből a melóból, volt nálam vagy 50-60 rugó, ezek a vérprofi lányok meg kiszagolták szerintem :D volt egy nagymellű csaj aki rámsózott 4-et is :D hát addig mondta-mondta, rakta-rakta a kezembe a doboz parfümöket, én meg tök másnaposan így csak néztem a melleit... a végén meg puszi, 12 ezer.
Hát mondom ezért a 4 parfümért? Simán! Kint Stuggiban 35-40 EUR (9.000 - 12.000 HUF) ugyanilyen francia parfüm. Na mennyi Mondom felőlem, hát 4-et is adott, meg puszit, mindent, szóval tiszta sor h megérte 40 EUR 4*55 ml parfümért! Jó illata van, és tartós is.
Sztem viszek ki belőle Németbe ismerősöknek és elpasszolom ha megtetszik vkinek.. hát most mit csináljak ezzel a hárommal?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!