Tegnap az utcán kaptam ingyen egy parfümöt fiatal srácoktól "illattesztelésért". Intense pour pink. Woman eau de parfum Ez valódi, minőségi illat?
Néhány illatot szagoltattak velem, kiválasztottam melyik tetszik.Aztán felajánlották megvételre kedvezményesen, de én most nem akartam parfümöt vásárolni.Aztán saját támogatásukra kértek pár ezer forintot( diákok), ami nem kötelező, de most azt sem tudtam adni.Végül így is -ingyen- megtarthattam a parfümöt.Az érdekelne, hogy ez egy ócska utánzat, bóvli, vagy tényleg egy minőségi illatszer.Tudja valaki? Gyanús, hogy 15000,- Ft az ára, s csak úgy odaadják ingyen.Azt mondta a fiú, hogy külföldön 45000,- Ft-nak megfelelő euró az ára.Kapott még ilyet valaki? Átverés vagy nem?
55 ml, Made in France, Forg. Magnificora
Annyi mindent hamisítanak, ezért is kérdezem.
Kb. egy órája zavartam el a gyereket! Kb. 1 éve volt egy másik srác ezekkel a noname parfümökkel, és volt időm meghallgattam, de nem tudott bepalizni, mert a végén mondtam neki, hogy nem érdekel. Jó pszichológiai "fegyverrel" rendelkezett, mert nagyon hihetően beszélt, de ez engem nem hatott meg.
Ma anyu kinyitotta az ajtót, s hallom a távolból, hogy egy másik srác ugyanezt a b.romságot hajtogatja... aztán odamentem, s szembesítettem, hogy szarokat árul, kamu cikkek, kamu árakkal... Gyerek hirtelen fordulatot vett, és tájékoztatott finoman, hogy ő meghallgat, de ha olyan kollégája lett volna itt, aki magára vette volna, akkor nem tudja mi lett volna! Leütöttem volna az ajtóban az tuti....!
Nekem Vásárhelyen 12-ért akartak adni 3-at, végül 1-et vettem 3-ért, ennek nagyon tetszik az illata. Nekem is vigyorogni kellett, francia nevezetességet mondani, stb. Én megnéztem a márka honlapját és ott 60 euróért vesztegetik azt, amit kaptam (alsó hangon is 17 ezer Ft), szóval így most még jobban örülök neki. De, ha nem tetszett volna ennyire, nem vettem volna meg. Én egyetemistáktól vásároltam, diákmunkában árulták. Tényleg el tudom képzelni, hogy így próbálnak népszerűsíteni egy új márkát, mert külföldön ez működik. Magyarországon viszont nagyon bizalmatlanok az emberek, s persze ennek meg is van az oka.
Ne dőljetek be ennek!
Én sajnos voltam ezeknél 1 próbanapot. Betanult szöveg van, a céljuk, hogy minél több emberre rásózzák a parfümöket! Ha látják rajtad, hogy nem kell 12.000ért, akkor a kettőt felajánlják 6000-ért, ha az sem jó akkor jön a szöveg, hogy "ugye tud titkot tartani" meg "ezt csak szettben szabadna adni de ma kivételt teszünk" stb és a végén 3000-ret elkérnek, hogy támogasd őket mint diákokat, persze ez is csak kamu szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!