Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tegnap az utcán kaptam ingyen...

Tegnap az utcán kaptam ingyen egy parfümöt fiatal srácoktól "illattesztelésért". Intense pour pink. Woman eau de parfum Ez valódi, minőségi illat?

Figyelt kérdés

Néhány illatot szagoltattak velem, kiválasztottam melyik tetszik.Aztán felajánlották megvételre kedvezményesen, de én most nem akartam parfümöt vásárolni.Aztán saját támogatásukra kértek pár ezer forintot( diákok), ami nem kötelező, de most azt sem tudtam adni.Végül így is -ingyen- megtarthattam a parfümöt.Az érdekelne, hogy ez egy ócska utánzat, bóvli, vagy tényleg egy minőségi illatszer.Tudja valaki? Gyanús, hogy 15000,- Ft az ára, s csak úgy odaadják ingyen.Azt mondta a fiú, hogy külföldön 45000,- Ft-nak megfelelő euró az ára.Kapott még ilyet valaki? Átverés vagy nem?

55 ml, Made in France, Forg. Magnificora

Annyi mindent hamisítanak, ezért is kérdezem.

#ajándék #parfüm #illattesztelés
2013. aug. 17. 11:51
1 2 3 4
 11/37 erika1988 válasza:
szia mi is a párommal Békéscsabán voltunk a tescoban és 6000ft ért kaptunk kettöt és nekünk is kellet mondani két francia nevezetteséget
2013. dec. 1. 13:33
 12/37 anonim válasza:
Ugyanez volt ma velem Pécsen. Hármat akartak 12 000-ért adni, mert hogy állítólag januártól jön, és akkor 15 000 lesz egy... Igazából sosem veszek ilyesmit, de ennek tetszett az illata, mondtam, hogy csak 3000 van nálam, két francia nevezetességért és mert "milyen kedves, energikus" vagyok, megkaptam 3 ezresért egyet, és szerintem tök jó illata van, még ha kamu is az a magas ár. :D Hét és fél órája fújtak rám belőle, és még mindig érezni, 3000-ért én ma már nem tudok nagyon olyan parfümöt, amiből elég kétszer fújnod magadra, és egyértelműen érződik egész nap, és még csak ilyen ócska tucatszaga sincs. Úgyhogy ha átverés is, én nem érzem annak, mert ennyi pénzért most van egy új parfümöm, ami nem illan el pár perc alatt. :D Mondjuk ez állítólag emberfüggő, de akkor is tízkor futottam bele a csajokba, akkor nyomtak rám egy adagot. Én azt mondom, hogy akinek tetszik, az alkudja le 2000-3000ért, és nem hiszem, hogy nagyon rosszul jár.
2013. dec. 20. 17:45
 13/37 anonim válasza:
Én is kaptam, illetve vettem is. Boltban nem tudjátok, hogy fogják-e árulni?
2013. dec. 24. 18:30
 14/37 anonim válasza:
Velem a mai napon történt ugyanez, egy fiatal srác meg egy csaj csöngettek nálunk, ugyanezeket az árakat mondták meg minden, végül én kaptam 3000-ért egy parfümöt, ami végülis nagyon jól jött, mert már mióta keresek magamnak egy normális parfümöt jó ár/mennyiség arányban, és azért 3000 ft úgy, hogy 55ml és tetszik is... miért ne? Szerintem jó vétel volt, nagyon tetszik az illata. :) Én az "Intense Pour woman eau de parfum"-t kaptam és ugyancsak örültek neki, hogy ilyen "jó fej" voltam velük. :D
2014. jan. 9. 15:49
 15/37 anonim ***** válasza:

Kb. egy órája zavartam el a gyereket! Kb. 1 éve volt egy másik srác ezekkel a noname parfümökkel, és volt időm meghallgattam, de nem tudott bepalizni, mert a végén mondtam neki, hogy nem érdekel. Jó pszichológiai "fegyverrel" rendelkezett, mert nagyon hihetően beszélt, de ez engem nem hatott meg.

Ma anyu kinyitotta az ajtót, s hallom a távolból, hogy egy másik srác ugyanezt a b.romságot hajtogatja... aztán odamentem, s szembesítettem, hogy szarokat árul, kamu cikkek, kamu árakkal... Gyerek hirtelen fordulatot vett, és tájékoztatott finoman, hogy ő meghallgat, de ha olyan kollégája lett volna itt, aki magára vette volna, akkor nem tudja mi lett volna! Leütöttem volna az ajtóban az tuti....!

2014. jan. 14. 16:47
 16/37 anonim ***** válasza:

Nekem Vásárhelyen 12-ért akartak adni 3-at, végül 1-et vettem 3-ért, ennek nagyon tetszik az illata. Nekem is vigyorogni kellett, francia nevezetességet mondani, stb. Én megnéztem a márka honlapját és ott 60 euróért vesztegetik azt, amit kaptam (alsó hangon is 17 ezer Ft), szóval így most még jobban örülök neki. De, ha nem tetszett volna ennyire, nem vettem volna meg. Én egyetemistáktól vásároltam, diákmunkában árulták. Tényleg el tudom képzelni, hogy így próbálnak népszerűsíteni egy új márkát, mert külföldön ez működik. Magyarországon viszont nagyon bizalmatlanok az emberek, s persze ennek meg is van az oka.

[link]

2014. jan. 15. 07:21
 17/37 anonim ***** válasza:
A honlapon pedig magyar nyelven is olvasgathattok: [link]
2014. jan. 15. 07:24
 18/37 anonim válasza:
Komolyan elhiszitek, hogy diákok? Azt kell hazudniuk. Nagyon nem diákok, egyszerű pancsolt parfüm, évek óta ugyanazzal a dumával adják el. :)
2014. jan. 24. 09:14
 19/37 anonim válasza:
100%

Ne dőljetek be ennek!

Én sajnos voltam ezeknél 1 próbanapot. Betanult szöveg van, a céljuk, hogy minél több emberre rásózzák a parfümöket! Ha látják rajtad, hogy nem kell 12.000ért, akkor a kettőt felajánlják 6000-ért, ha az sem jó akkor jön a szöveg, hogy "ugye tud titkot tartani" meg "ezt csak szettben szabadna adni de ma kivételt teszünk" stb és a végén 3000-ret elkérnek, hogy támogasd őket mint diákokat, persze ez is csak kamu szöveg.

2014. febr. 15. 21:49
 20/37 anonim válasza:
21%
Imádom az ilyen megmondó embereket, hogy kamuszöveg és pont. Sales technika és kész, mint minden máshol a világon itt is bizalmi kapcsolatot kell kialakítani az ügyféllel és vannak tipikus mondatok, amit ha elsütsz nagyobb eséllyel veszi meg. Mivel jutalékot kapnak, célja hogy eladjon. Ennyi. 3000 meg nem a világ vége egy parfümért. Mekiben elkölt az ember kb ennyit, vagy 2-3 doboz cigi és ugyan ott van.... Én is vettem egy férfi illatot, kifejezetten tetszett az illata és ahhoz képest hogy 3000 volt elég jól bírta.
2014. febr. 16. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!