Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Segítség! Valaki? Smink?

Segítség! Valaki? Smink?

Figyelt kérdés

Na most. Eljöttem edzőtáborba és semmilyen sminket nem hoztam, mert elfelejtettem berakni. Ma megismertem egy fiút aki nagyon tetszik és holnapra szeretném magam rendbe rakni\kisminkelni. Tudtok valami gyors módszert? Vagy esetleg valami smink-trükött?

15/L

2013. aug. 1. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, eszközök hiányában majd' hogy lehetetlen. Valamelyik társadtól nem tudsz kölcsönkérni egy kis szempillaspirált? Vagy ha van nálad pénz, meg van szabadidőd elmenni boltba?
2013. aug. 1. 22:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Van pénzem, tudok venni, de ugye reggel 9től edzés és ugye edzés után látni fog smink nélkül........az baj? Elvileg én is tettszem neki,és smink nélkül ismert meg.
2013. aug. 1. 23:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha tetszel neki, smink nélkül is fogsz. Hidd el, nem a sminked jön be neki, hanem Te! :))
2013. aug. 2. 02:15
 4/7 anonim ***** válasza:
edzés után amúgy sem gond smink nélkül lenni, hiszen edzéshez nem szoktunk sminkelni:)
2013. aug. 2. 15:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi, minden rendben, állítólag tettszem neki és azt mondta a közös barátunk hogy ma mondja el
2013. aug. 3. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:
de édesek az ilyenek:))
2013. aug. 5. 07:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, járunk!
2013. aug. 7. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!