Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Baba arcot hogyan lehet csinálni?

Baba arcot hogyan lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Gondolom tipikus alapozò...làttam hogy a gyaru sminkeknèl a lànyoknak brutàlis baba arca van. Vagyis szèp...smink tudom de mit lehet tenni a babaarcèrt? vmi gyûmölcs? valami ötleteket kèrnék..köszi

2013. aug. 1. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy jön ide a gyümölcs?

A babaarc titka a vonásokban rejlik.

Vagy azzal születsz, vagy nem.

Bababőrt tudsz csak varázsolni jó alapozóval/bb-vel.

Illetve babásan sminkelni.

2013. aug. 1. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
A Photoshop-ot ne felejtsd el.
2013. aug. 1. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:

A szép bőr titka szerintem elsősorban a genetikában rejlik. Vannak barátnőim, akiknek olyan az arcbőre, mint a porcelán, vannak akiknek nagyon problémás. Viszont mindenféle bőrtípuson tudsz javítani.

Figyelj oda mit eszel; pl. a sok olajos, fűszeres ételtől pattanásosabb leszel, stbstb..

Fontos a rendszeres arcápolás, a bőrtípusodnak megfelelően. Ezzel nagyot dobhatsz a bőröd állapotán.

Utolsó lépésként pedig ott van a smink. Az ázsiai lányok általában BB krémet használnak, de a legtöbb általuk használt márka szerintem eléggé különbözik az itthon kaphatóktól, pl. abban, hogy fehérítenek. Aztán rásegíthetsz természetesen púderrel, korrektorral, stbstb...

Úgy általában véve pedig ahhoz, hogy igazán baba arcod legyen, sajnos "babás" vonásokkal kell születned. De ne ess kétségbe; ha nem így van, akkor is lehet babásabb külsőd. Megtanulod a sminkelési technikát, esetleg veszel kontaktlencsét, műszempillát, és már kész is. :))

Illetve azt se felejtsd el, hogy a legtöbb gyaru és living doll általában használ photoshopot, sőt, sokszor még a videóikat is effektelik, hogy szebb legyen az eredmény. Sokan parókát vagy póthajat is hordanak. Ne higgy mindig a szemednek. ;)

Remélem, tudtam segíteni!

Sok sikert!

2013. aug. 1. 11:52
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :)
2013. aug. 2. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!