A baba korom óta hordott fülbevalóm, ha kiveszem, mennyi idő alatt nő be a lyuk?
Egészen baba korom óta szinte folyamatosan bent volt a fülemben a fülbevaló. Most viszont egy két napra (pontosabban 5 napra) kiszeretném venni, úgy hogy közben 5 napig semmi nem lesz a fülemben. Most 18 éves vagyok, tehát már 18 éve benne volt. Nem tudom, hogy van e különbség aközött, aki pl 18 napja visel fülbevalót vagy aki már 18 éve. Az előbbinek hamarabb, az utóbbinak később nől be? És ha így van, akkor ez a kb 5 nap még belefér az időbe, hogy ne nőljön be?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szerintem nem nőne be a lyuk.
Nekem baba koromtól 13 éves koromig volt ugyanaz a fülemben. Akkor kivettük. Néha teszek csak bele fülbevalót, volt már olyan sokszor, hogy több hétig, sőt pár hónapig nem volt benne fülbevaló és nem nőtt be.
Nem fog. Nagyon kicsi koromba lett kilyukasztva a fülem. /2 év fél évesen kb./
14 évesen olyan helyre jártam el ahol nem nagyon volt szabad fülbevalót hordani mert veszélyes volt. Akkor ki vettem mindig ha odajártam. Kb. ez volt fél évig. /15 éves voltam már akkor/ Utána meg már egyáltalán nem raktam be. /fájt a fülem mikor aludtam és benne volt/ Max eseményekkor van benn bár most ballagáson se volt a fülembe. A lyuk még mindig meg van.
18l
Apum 18 éves koráig hordott fülbevalót (kb. 1 évig hordta), és most 43 éves.
Valamelyik nap hülyeségből raktam bele neki egy szép, lányos fülbevalót. :DD Szóval nem forr be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!