Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk! Szerintetek jól néz ki...

Fiúk! Szerintetek jól néz ki ha egy csajnak 4mm-es vagy 6mm-es fültágító van az egyik fülében?

Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 14:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
semmi értelme ilyen kicsinek...xD ezt nevezed te fültágító nak? :D :D az teljesen máshol kezdődik lányom :D divatbol csinálod csak te is látszik
2013. júl. 20. 15:04
 12/15 A kérdező kommentje:
miért te már egyből 10mm-ről kezded ?:D
2013. júl. 23. 22:24
 13/15 anonim ***** válasza:
mi az, hogy megbánod? :DDD jézusom. el se kezdd, ha ilyen gyökér vagy :) egy tetkót is megbánsz? :DDDD omg -.-
2013. aug. 1. 16:00
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem meg gyökér vagy, ez sem volt kérdés :) kifejtettem a véleményem, erre is való ez az oldal (többek közt...)
2013. aug. 5. 23:52
 15/15 sali sensey válasza:
szia szerintem jól áll egy lánynak a fűltágesz én fiú vagyok és most vasárnap lesz 4mm-re tágítva! amugy 6mm nél nagyobbat ne tegyél és ha neked tetszik akk mással ne foglalkozz! :)
2013. aug. 9. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!