Fültágító kérdés?

Figyelt kérdés

Házilag hogyan tudnám tágítani? Kezdésnek fogvájó? Aztán miket lehet még? Vagy lehet kimondottam venni ilyen tágító készletet, ami a 0tól (fülbevaló lyuk) egészen 10 mm-ig terjed?

Én kisebb lyukat szeretnék, mint itt a képen.

[link]

Ez kb mekkora lehet? Segítsetek! Mostanában nagyon foglalkoztat a gondolata :)

2013. júl. 4. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, ha van fülbevaló furatod már akkor egy celluxolt fogpiszkáló alkalmas erre, tollbetét, ha nem találtam olyan tárgyat ami jó lett volna bele akkor celux-al körbetekertem a fültisztító szárát és úgy tudtam használni gondolom feltalálod magad, szerintem házilag jobb mert így megspórolod annak az árát amit amúgy csak 2-3hétig használnál

Ami a képen van az szerintem 10-es

2013. júl. 4. 12:20
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

Probálkoztam fogpiszkálóval, de rohadtul fájt :/

2013. júl. 4. 17:21
 3/5 almostyourself válasza:

Körzőhegy,fésü fog,fogpiszkáló,fültisztitó,tollbetét,toll kupak vagy egyéb része, ecsetkészlet.Én 5ezerből rendeltem 3 csigát 3-6-10 és 4fültágítót 3-6-8-10.

A képen az szerintemis 10mm~

2013. júl. 5. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Kéremszépen akikeddig válaszoltak huzzanak a fszba mert hülyeségeket mondtak else mertem olvasni 30 as mind két fülenm a képen látható 8mm eres és fogpiszkálónemjó emrt beleszorul a füledbe emrt aváladékot beszívja a fa fültisztító jó vagy tollbetét tolkupak egy tollal kitudnád tágítani 10mm erig vayg 6 ig emrt aztmondtad kissebbet akarsz ami szerintem semmire se4 való.
2013. júl. 6. 03:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy semmire sem jó,de komolyan? :D

Az igaz, hogy a kezeletlen fa beleragad a füledbe, de a legjobban azzal jársz, ha orvosi fémmel tágítasz, és mm-enként. Ha nem akarsz sokat költeni, külföldi aukciós oldalakon olcsóbban is hozzájuthatsz szettekhez, amik egy szakszerű folyamat lebonyolításában segítenek. Ha nem kókányolod el, akkor egészséges lesz és problémamentes.

2013. júl. 8. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!