Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 10 mm-es fültágító helye...

10 mm-es fültágító helye mennyi idő alatt szűkül vissza?

Figyelt kérdés

kicsit több, mint egy évig hordtam, több oka van annak, hogy meg szeretnék tőle válni, nem a "meguntam" a legfőbb ezek közül ...

tudom, hogy az id előfordulhat, hogy nem szűkül össze, de ha mégis, kb. mennyi idő kell hozzá ?

2013. jún. 29. 17:56
 1/5 k.veronika199 válasza:
Teljesen soha nem fog össze szűkülni de kb. 1 év amíg eléri a végleges formáját annál tovább nem nagyon szűkűl
2013. jún. 29. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
ez hülyeség. nekem 22-esről ment vissza teljesen mostanáig, februártól :DDDDDD
2013. jún. 30. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem 15volt és visszahúzódott fülbevalónyira :D nekem 2-3évig volt
2013. júl. 2. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
ja és nekem félév-háromnegyed év volt :)
2013. júl. 2. 13:33
 5/5 Davids2525 válasza:

Az emberek annyira ostobák. Ne halgass senkire. Nem lehet meg mondani, hogy visszaforr e! Nekem mind a két fülembe volt és ugyan akkora. 8-as. A jobb tökéletesen visszaforrt, semmi nem látszik. A balon szó szerint átlátni 3 év után is.

Hogy lehet ez?

Több dologtól is függ. Függ az emberi szervezet reakciójától, mindenkinek más, függ attól, hogy mekkora a lyuk és milyen régóta van bennt és a saját példámon függ attól is hogy a haverod bökte, avagy szalonban rakták be. Nekem a jobbot bökte haver, mindig érzékenyebb volt mint a bal amit szalonban csináltak. Mégis összeforrt a jobb mert gyakrabban gennyesedett be így gyógyulásra és összehúzódásra késztetve a fülcimpát.

Összességében nincs válasz arra, hogy vissza nő e.

2015. okt. 6. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!