Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fáj a fültágító?

Mennyire fáj a fültágító?

Figyelt kérdés

mennyire fáj,amikor beteszik? Hol tudom megcsináltatni és mennyiért?

nem szeretnék olyan nagyon,max 2-4 miliset

2013. jún. 12. 20:27
 1/5 énnnnnnnn..... válasza:
hát a kicsi fültágitok annyira nem fájnak,de 5-6milinél már fáj néha be is gyullad az elején. ha akarsz akkor te magad is csinálhatsz meg tetko szalonban is csinálnak de ott drága. ha ugy döntesz hogy magad csinálod akkor lehet venni hozzá egy kis szettet amiben 1töl 4mmig vannak fültágeszek
2013. jún. 12. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:

ha bemész egy tetováló szalonba akkor megcsinálják neked.

alkalmanként pár ezret (ez változó, 3-4-5ezer lehet) elkérnek a tágításért, ezért csinálja a legtöbb ember otthon.

2, illetve 4mm-ért kár szenvedni, egyrészt, mert az elkezdés sem sétagalopp, másrészt szerintem ennyiért nem érdemes elkezdeni, tekintve a vele járó kellemetlenségeket.

ha 10mm-vagy annál többet írtál volna (esetleg még 8mm) akkor azt mondtam volna, hogy kezd el, de így nincs értelme.

előttem már írtak pár dolgot, ha úgy döntesz, hogy mégis tágítasz, akkor a legpraktikusabb eszköz erre a tágítócsiga.

2013. jún. 12. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Figyelj most 30 as a fülem magamnak tágítottam mindig szóval tudom mit beszélek kb 10-15 mm ig fáj de csak mert kicsi és akkor csak bele tudod nyomni utánna már nagy rátudod húzni a cimpád vagy szilikont beletenni fáj az elején gyorsan tágytottam minden mm kín volt kb 30 perc még beletettem és kín fájdalom mostmár nem fáj kicsit se de nemmindegy h 2mm be raksz 4mm ert vagy 24 be 26 ot legalább 4-5 napot várj ne siesd el mert utánnaa sokáig gyógyul és csak idődet vesztegeted.
2013. jún. 13. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Szakembernél! Sokan írnak "jótanácsokat" de próbálj meg inkább egy IGAZI piercer szakképesítésére támaszkodni, jobban jársz.
2013. jún. 16. 11:49
 5/5 kerdeo911 válasza:
okosan kell csinálni megfelelő fertőtlenítés, nem 4-5-6 mm eket ugrani hanem max 2 mm eket. és akkor nem fáj
2013. júl. 7. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!