Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti műkörömmel hogyan tud...

Ti műkörömmel hogyan tud játok kitörölni a s*ggeteket?

Figyelt kérdés

A hosszú, hegyesre gondolok.

Ezt nem poénból írom, akkor mehetett volna a humor kategóriába is, hanem már régóta ezen gondolkodok.

2013. júl. 1. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
simán,ha ilyen körmöd lenne megtanulnád úgy megfogni a dolgokat hogy jó legyen :) 1 nap és hozzászoksz h nem lehet mindent csak úgy megfogni, odakapni érte, így a s*gg törlést is megtanulod. nekem 4 hónapja van folyamatosan hegyes hosszú körmöm és jól elvagyok vele.
2013. júl. 1. 16:02
 2/8 azrengetegmogyoró válasza:
82%
Nem tudtad, hogy a lányok nem kakilnak?
2013. júl. 1. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem wc papírt használnak erre a célra nem műkörmöt..
2013. júl. 1. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Én rabszolgát tartok. Mindent ő végez helyettem.

Viccet félre téve, én papírt használok erre, nem a körmömet

2013. júl. 1. 20:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem, de megfogni a papírt!
2013. júl. 1. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért foglalkoztat ez téged? Netán extra hosszú műkörmöt szeretnél és most zavarban vagy, hogy hátha nehézségekbe ütköznél? Ez poén volt, gondolom, hogy nem, mert tartanál tőle, hogy neked nem sikerül megoldanod.

Akinek meg olyan van, hidd el, megoldja, mert meglehet tenni vele mindent, amit az általános tevékenységek közé sorolható, pl. evés, ivás, popsitörtlés, sőt mosogatás, főzés is. A glettelést nem ajánlom, de óvatosan az is sikerülhet 6x annyi idő alatt, mint normálisan. Kicsit más szemléletmóddal kell a tevékenységekhez állni, meg kell tanulni vele bánni. Van, amit nehezebb megcsinálni, de hidd el, hogy nem lehetetlen. Csak azért merem kijelenteni, mert nekem 2 cm-es körmeim vannak.

2013. júl. 2. 17:26
 7/8 Joy Turner ***** válasza:
Megmutassam?
2013. júl. 4. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Gondolom fiú/férfi vagy...

Nagyon egyszerűen, ugyanúgy, mint műköröm nélkül, ez nem tudom miért olyan elképzelhetetlen.

2013. júl. 7. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!