Hát, igaz, nekem nem volt nagyon hosszú, de ugyan úgy:D Én is gondolkoztam ezen, mielőtt lett műkörmöm, de visszagondolva már hülyeségnek hangzik. Semmi extra, ugyan úgy megy, bár nem tudom pontosan mire gondolsz:D
2012. márc. 6. 20:18
2/9 anonim válasza:
semmi problémét nem okoz... csak határozottan:D
2012. márc. 6. 20:30
3/9 anonim válasza:
pont úgy, ahogy műköröm nélkül. Ostoba kérdés.
2012. márc. 6. 22:08
4/9 anonim válasza:
Hülye kérdés. Pont úgy mint műköröm nélkül.. Az én körmöm olyan mintha a sajátom lenne. Tulajdonképpen a sajátom is csak zseléréteg van rajta.
2012. márc. 6. 23:43
5/9 anonim válasza:
Az ujjam vege a tampon vegenel van szoval tokre ugyanugy mintha picit megnovesztettem volna a kormom.
Ha azon filozol nem kaparok magamba xD
2012. márc. 7. 12:06
6/9 anonim válasza:
Nekem hosszú hegyes körmöm van, és igazából nem okoz nehézséget, sőt talán még egyszerűbb is így felhelyezni. Hogyha esetleg letörne közben vagy beléd törne akkor az vagy azt bizonyítja, hogy nagyon szar körmösöd van, vagy béna vagy.
2012. márc. 7. 22:18
7/9 anonim válasza:
Gondolom a kérdést feltevő nem az átlag műkörömre gondolt, mert az akkora h a saját köröm is simán megnő akkorára. Hanem a hosszú, vagy éppen hegyesre. Amúgy azzal is simán megy persze eleinte körülményesebb.
Egy másik dolog h megsérteni magad nem nagyon tudod mert egy jó műköröm (akár még ha hegyes is), sokkal t vastagabb és tompább. Ha megnöveszted a saját körmöd az sokkal jobban karmol, sérti a bőrt. Persze műkörömmel is lehet balesetet okozni pl. hirtelen mozdulattal, meg persze le is törhet, de óvatos mozdulatokkal semmi baj nem lesz.
2012. márc. 8. 14:30
8/9 anonim válasza:
Nem okozott különösebb gondot. A rágyújtás nagyobb baj volt, nagyon sokat bénáztam az öngyújtóval, mire összejött. Már már megy persze.
20/L
2012. márc. 9. 15:55
9/9 anonim válasza:
Lehet kapni aplikátoros tampont is. Higiénikusabb, gyorsabb és jobb is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!