Az agy kérdése:
Nagy műkörömmel élőket kérdezem: Hogyan törlitek ki a feneketeket "nagydolog" végzése után?
2012. jan. 16. 19:50
1/15 anonim válasza:
nem hiszem hogy körömmel kell segget törölni.
2/15 anonim válasza:
Én sem hinném, hogy a körmére tekerné a papírt. Ott vannak az ujjai.
3/15 anonim válasza:
Jobb helyeken szoktak papírt használni. Vagy tengeri kagylókat.. hármat. A linkelt köröm nem is hosszú, csak közepes kategória.
4/15 anonim válasza:
Én is az ódivatúak táborát erősítem, PAPÍRT használok, és nem a körmeimmel kaparom a sz.rt a s.ggemről, mint TE. Közel 4 centis körmökkel is ugyanúgy lehet csinálni mindent, mint nélküle, csak hozzá kell szokni.
5/15 anonim válasza:
Én papírral szoktam, és lehet, hogy fura, de nekem mindig szokott sikerülni.
6/15 anonim válasza:
Igaz nem ennyire hosszúak a körmeim, de volt már kocka, hegyes, edge, mikor mi. Ugyanúgy tudok vele főzni, mosni, takarítani, tampont felrakni, segget törölni. Attól, hogy hosszú körme van valakinek, nem áll meg a világ, és nem kell üvegbúrát hordani a kezei körül, hogy védje azokat. Aki meg nem tud velük bánni, annak nem is való.
7/15 Nesi81 válasza:
Háát papírral szoktam, nem körömmel.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 6. válaszolónak az egyetlen értelmes választ. A többiektől kérdezném, hogy ha azt kérdeztem volna, hogy melyik kezükkel fésülködnek, akkor azt válaszolják, hogy fésűt használnak, és nem a kezükkel csinálják? Ne legyenek már ennyire korlátoltak!!
Hogy a csinibabáknak is érthető legyen, kicsit fokoznám:
Hallottam már olyant, hogy valaki a hüvelykujját használja (papírral természetesen). Tehát kinek mi a módszere?
2012. jan. 17. 09:50
9/15 anonim válasza:
ez nálad valami fétis féle, hogy ilyenekre vagy kíváncsi? Szánalmas, akármi is legyen az oka.
10/15 anonim válasza:
Egyetértek a 6-ossal, bármekkora körömmel lehet élni, csupán megszokás kérdése. Én is tudok sütni-főzni, tésztát gyúrni, fát vágni, mosogatni, wc-zni, stb., pedig valamivel hosszabb körmöm van, mint amit a kérdező belinkelt. Nem csinál meg helyettem senki semmit, nem szorulok rá (de ha gondolod megmutatom)
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!