Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörömmel kapcsolatban:milyen...

Titi92 kérdése:

Műkörömmel kapcsolatban:milyen a töltés meg az épített, melyik a jobb és miért? És a tippes az milyen? Az a baj, hogy szeretnék csináltatni, de nemtudok eligazódni az árakon és segítséget kérnék. Ki mit ajánl?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:

a töltés az az amikor a már meglévő körmöt feltöltik h olyan legyen mint amikor elsőnek felteszik.

van tippes és épített én a tippeset masszívabbnak találom nem törik annyira mint az épített...hol lax? árak attól függenek havidéken olcsóbban megúszod...de 3-7ezerig terjed...

2011. jan. 13. 20:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Szegeden lakom és szeretném minél olcsóbban megúszni a dolgot, maximum 3500-ig mennék el.

Találtam egy műkörmöst és kétfélét csinál:zseléset ami 2500 ft és töltés ami 2000 ft.

nem értem h miért több a zselés...

akkor zseléset építenek és erre vonatkozik az építés?

2011. jan. 14. 17:01
 3/3 anonim válasza:
A zselést teszi fel, és ha lenőtt, azt kell tölteni. Arra vonatkozik a töltés.
2011. jan. 15. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!