Lehet műkörömmel gitározni?
Figyelt kérdés
Nem nagy , mandula alakú. És ha nem akkor nem lehetne úgy megoldani , hogy kockára le legyen reszelve? Mindegy csak hadd maradjon meg a műkörmöm. Nagyon megszoktam már , hogy van. Lehet hülyén hangzik de ha nem lenne az olyan lenne mintha egy darabot elvettek volna belőlem. Már így is a sírás kerülget. Hogy lehet nem lehet. Válaszokat előre is köszi:) (23N)2012. szept. 22. 14:39
1/10 anonim válasza:
Sírás kerülget? Pff... :D Amúgy ezt neked kell kitapasztalnod. Így látatlanba nem fogjuk tudni.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából felhívta a tanárt nem rég és..azt mondta nem lehet.:( Le kell szedetnem. De azt úgy nem lehetne megoldani , hogy lereszeli a műkörmös picire/és vagy kocka alakúra?
2012. szept. 22. 15:03
4/10 anonim válasza:
amivel a húrokat fogod le, annak csutka rövidnek kell lennie. arra tök felesleges a műköröm. a pengetős ujjakra viszont szoktak tenni, pasik is.
azért ez nem olyan nagy tragédia. Vagy szimplán ne gitározz..
5/10 anonim válasza:
nem lehet, amit linkeltél, túl hosszú hozzá! csutka rövidre kell vágni, különben nem tudod lefogni az akkordokat! Hidd el nekem, nekem is volt egy időben műkörmöm, amikor szüneteltettem gitározást, és amikor újrakezdtem, leszedettem a műkörmöt.
Döntsd el, neked mi a fontosabb
6/10 anonim válasza:
zenészeknek csutkarövid köröm kell
7/10 A kérdező kommentje:
Hát rendben..akkor oké. Majd megbarátkozom a dologgal.
2012. szept. 22. 20:47
8/10 anonim válasza:
nekem akkora volt és simán ment vele....
9/10 anonim válasza:
nem tudod tőlük ujjheggyel lefogni a húrokat
10/10 anonim válasza:
ami belinkeltél köröm, azzal simán lehet gitározni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!