Műkörmöt viselők! Milyen gyakran jártok a körmöshöz töltetni a körmeiteket? Milyen körmötök van?
Figyelt kérdés
Most van először műkörmöm, még barátkozom vele, pedig már egy hete meg van. Nagyon szép, igényes, nem is gondoltam, hogy ilyen szép lesz, mert nem profi körmös csinálta, hanem egy ismerősöm, aki most tanul körmösnek.
Egy hete van műkörmöm, de már most látszik a lenövés rendesen. Eddig nem is tűnt fel, hogy ilyen gyorsan nő a körmöm, de már 3 nap után is látszott egy minimális lenövés, most már tényleg jól látható. :D
Mondjuk szerintem inkább levetetem, mint töltetem majd, mert nekem ez elég hosszú..
2013. jún. 29. 10:17
1/4 anonim válasza:
Szia,én havonta járok töltetni. Évek óta van műkörmöm. Ha hosszú,akkor legközelebb kérj kisebbet,vagy gel lakkot .
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hát, ahogy elnézem a körmeimet, szerintem lehet, hogy nekem 2 hetente is lehetne tölteni. :)
Ránézésre nem olyan hosszú a körmöm, de a mindennapokban engem egy kicsit zavar.
2013. jún. 29. 10:49
3/4 anonim válasza:
Hozzá lehet szokni. Azt tudni kell róla,h nyáron gyorsabban nő. Tavaly nyáron én is 2 hetente jártam.
4/4 anonim válasza:
Szerintem tök szexi a hosszú műköröm, az meg főleg, ha kicsit már lenőtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!