Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminkcuccot vegyek a...

Milyen sminkcuccot vegyek a barátnőmnek ajándékba?

Figyelt kérdés
Mindene megvan, viszont nagyon szeret szépítkezni, ezér aztán gondoltam ilyesmit veszek neki... de mit? Névnapja lesz.
2009. okt. 11. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát azt csak te tudhatod,hogy mit használ pl alapozó,mert ha azt nem használ akkor meg hiába vetted.. Szerintem egyszerűbb egy parfümöt vagy arc pakolást venned, sminken kívül van ezernyi arcápoló.
2009. okt. 11. 22:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Ja arcpaoklás...Végülis lila gőze sincs milyen a csajának az arcbőre,lehet a lány sem tudja magáról,de hát hadd csesszék el az arcbőrét...:S

Amúgy kérdezd meg mi a kedvenc színe,és vegyél olyan színű lakkot vagy szemhéjfestéket.

2009. okt. 12. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Van olyan arcpakolás ami minden bőrtípusra jó. Nekem is van 620 féle, normál a bőröm mégsem sem lesz semmi bajom.
2009. okt. 12. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Én tavaly a szülinapomra kaptam a barátnőmtől szemhéfestéket, de vagy 50 féle szín van benne kis tükörrel.Nagyon örültem neki:) Ez pl egy jó ajándék és van miből válogatni. A pakolás szerintem sem jó ötlet.
2009. okt. 12. 16:46
 5/9 anonim ***** válasza:
én inkább a parfümre szavazok, vmi finom illatút, és ha magára fújja mindig majd te jutsz eszébe =P amúgy nem tudom, én hülyén néznék ha barátomra, ha sminket venne nekem, pedig én is szeretem ezeket a cuccokat
2009. okt. 12. 17:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Csinálj neki saját magad szájfényt. Tuti örülni fog neki, és ilyene még biztos nem lesz :) Itt egy szuper recept, csak angolul van [link] most nem volt időm lefordítani, de beírod egy szótárprogramba és könnyen elkészítheted
2009. okt. 12. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért gondolod hogy fiú a kérdező?:)
2009. okt. 13. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:

én nem adnék pakolást.... az alapozó sem jó ötlet, mert nem tudod teljesen eltalálni a bőrszínét.

viszont! szerintem a szájfény jó ötlet, sminkpaletta (nagyon jóó!:D), vagy csinálj neki kis sminkcsomagot sok sminkcuccból ízléses csomagolásban.... én ezeknek örülnék nagyon:)

2009. okt. 13. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:
talán vehetnél neki színes szempillaspirált:) Buliba jó ötlet a csillámos rózsaszín.. ilyenje még tuti nincs! Nübl-ben lehet venni minden félét
2010. ápr. 11. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!