Milyen sminkcuccot vegyek a barátnőmnek ajándékba?
Figyelt kérdés
Mindene megvan, viszont nagyon szeret szépítkezni, ezér aztán gondoltam ilyesmit veszek neki... de mit? Névnapja lesz.2009. okt. 11. 20:41
1/9 anonim válasza:
Hát azt csak te tudhatod,hogy mit használ pl alapozó,mert ha azt nem használ akkor meg hiába vetted.. Szerintem egyszerűbb egy parfümöt vagy arc pakolást venned, sminken kívül van ezernyi arcápoló.
2/9 anonim válasza:
Ja arcpaoklás...Végülis lila gőze sincs milyen a csajának az arcbőre,lehet a lány sem tudja magáról,de hát hadd csesszék el az arcbőrét...:S
Amúgy kérdezd meg mi a kedvenc színe,és vegyél olyan színű lakkot vagy szemhéjfestéket.
3/9 anonim válasza:
Van olyan arcpakolás ami minden bőrtípusra jó. Nekem is van 620 féle, normál a bőröm mégsem sem lesz semmi bajom.
4/9 anonim válasza:
Én tavaly a szülinapomra kaptam a barátnőmtől szemhéfestéket, de vagy 50 féle szín van benne kis tükörrel.Nagyon örültem neki:) Ez pl egy jó ajándék és van miből válogatni. A pakolás szerintem sem jó ötlet.
5/9 anonim válasza:
én inkább a parfümre szavazok, vmi finom illatút, és ha magára fújja mindig majd te jutsz eszébe =P amúgy nem tudom, én hülyén néznék ha barátomra, ha sminket venne nekem, pedig én is szeretem ezeket a cuccokat
6/9 anonim válasza:
Csinálj neki saját magad szájfényt. Tuti örülni fog neki, és ilyene még biztos nem lesz :) Itt egy szuper recept, csak angolul van [link] most nem volt időm lefordítani, de beírod egy szótárprogramba és könnyen elkészítheted
7/9 anonim válasza:
Miért gondolod hogy fiú a kérdező?:)
8/9 anonim válasza:
én nem adnék pakolást.... az alapozó sem jó ötlet, mert nem tudod teljesen eltalálni a bőrszínét.
viszont! szerintem a szájfény jó ötlet, sminkpaletta (nagyon jóó!:D), vagy csinálj neki kis sminkcsomagot sok sminkcuccból ízléses csomagolásban.... én ezeknek örülnék nagyon:)
9/9 anonim válasza:
talán vehetnél neki színes szempillaspirált:) Buliba jó ötlet a csillámos rózsaszín.. ilyenje még tuti nincs! Nübl-ben lehet venni minden félét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!