Sminkeljem magamat?

Figyelt kérdés
Idén megyek gimibe,ideáig sose sminkeltem,mert a tanárok szóltak érte,úgy láttam a velem korabeliek és a barátnőim is mind sminkelnek,alapozó,szempillaspirál,tus,korrektor stb.Szeretnék azért valamit újítani az új suliba,egy szempillaspirál elég lenne?Milyet vegyek?A pénz és a szülők nem gond.

2013. jún. 17. 15:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél, akkor nyugodtan sminkelhetsz sztem lájtosan, abban semmi rossz nincs. Kis spirál plusz szájfány vagy színezett ajakápoló teljesen korrekt ilyen korban... esetleg korrektor, ha van bőrhbibád.

Spirálügyileg... hát, neked is majd ki kell tesztelned párat, mert mkinek más a szempillája (van, akinek dúsabb, van, akinek nem annyira, és ehhez más-más szempillakefe, textúra stb. működik legjobban). Nekem pl. a Rossmann-os Lovely sárga tubusos vált be leginkább (pedig volt Clinique-em is meg Maybelline-em), és az nem is olyam drága.

2013. jún. 18. 11:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen a rimmel jo ,:)
2013. jún. 18. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!