Hogy sminkeljem magamat iskolába?
Figyelt kérdés
Mostanában így szoktam:
-folyékony alapozó
-barna/bronz szemhélypúder úgy, hogy így csinálom:
1.fehéres szinnel a szemöldököm alatt
2.barackszínnel az egész szemhélyamat besatírozom
3.bronzos színnel a szempillák tövében
-vízálló szempillaspirál
-ajakbalzsam
Mit gondoltok, hoggy sminkeljem magamat, mert szemüveges vagyok és a szememet jobbban kiszeretném hangsúlyozni, de szeretnék nagyon természetes maradni.
2011. márc. 11. 18:10
1/18 anonim válasza:
nem sok ez egy kicsit?:)
amúgy youtubeon rákereshetsz, de szerintem csak angolnyelvű videókat fogsz találni.:S
2/18 A kérdező kommentje:
de szerintem is sok ezért kérdezem :)
légyszi írjatok
2011. márc. 11. 18:18
3/18 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert azért más smink kéne 14 évesen és 18 évesen.
4/18 A kérdező kommentje:
16
2011. márc. 11. 18:22
5/18 A kérdező kommentje:
csak szeretnék olyan tippeket kapni amiktől jobban kihangsúlyozhatom a szememet a szemüveg mögül :D
Nem szeretnék ilyen vastag fekete sminket csak valami nagyon természeteset
2011. márc. 11. 18:23
6/18 anonim válasza:
A valami nagyon természetes,az pont az,hogy nem sminkeled magad suliba!
7/18 anonim válasza:
Ha nagyon muszály,akkor szemceruza és spirál.Bár 10 éve még ezért is hazaküldtek az iskolából a lányokat.
8/18 anonim válasza:
milyen színű a szemed? ha sötét akkor szemceruza, ha világos akkor pedig kékkel fesd a szempillák tövében :)
9/18 A kérdező kommentje:
zöldesbarna
2011. márc. 11. 18:36
10/18 anonim válasza:
Leírás alapján a természetestől már messze jársz... próbáld meg azt, hogy barna szemhéjfestéket teszel a szemhéjad szélére, ahová a ceruzát szokták, plusz esetleg kicsi spirál. De a legjobb megoldás az, ha legközelebb olyan szemüveget választasz, ami eleve kiemeli a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!