Hogy sminkeljem magamat iskolába?
Mostanában így szoktam:
-folyékony alapozó
-barna/bronz szemhélypúder úgy, hogy így csinálom:
1.fehéres szinnel a szemöldököm alatt
2.barackszínnel az egész szemhélyamat besatírozom
3.bronzos színnel a szempillák tövében
-vízálló szempillaspirál
-ajakbalzsam
Mit gondoltok, hoggy sminkeljem magamat, mert szemüveges vagyok és a szememet jobbban kiszeretném hangsúlyozni, de szeretnék nagyon természetes maradni.
18:32: "Ha nagyon muszály,akkor szemceruza és spirál.Bár 10 éve még ezért is hazaküldtek az iskolából a lányokat."
1. muszáJJJJJJJJ
2. Hát az tíz éve volt, anyukám.
kicsit más téma, de
1. szemhéj pontos j-vel
2. muszáj, szintén pontos j-vel
21/L
szerintem barnával vagy zölddel csináld, az jól áll az ilyen szemhez. a rózsaszínt, lilát suliba ne, maradjunk a természetes színeknék. pl. a szemhéjpúdert a V vonalba teszed( a szemhéjad külső sarkába) és befelé satírozod, vagy színes szemceruzát/ tust is használhatsz a szempillád tövébe. szempillaspirál, ajakápoló. az alapozót hagyd, mert nem tesz jót a bőrödnek, meg minek, gyógyszertári szárítós korrektor (pl eucerin) bőven elég a suliba. ha kicsi a szemed, alul kihúzhatod fehérrel a vízvonalat, de ne kilóméteres vastagon, mert úgy idétlen. a szemöldökcsontodra, a szemzugodba ha nagyon szeretnél tehetsz még fehér/ világos barack színt, ezzel kiemelnéd, vagy világosrózsaszín/világos barack pirosító. remélem tudtam segíteni.
egyébként én szempillaspirált, nagyon pici korrektort és ajakápolót használok, vagy még ennyit se. remélem tudtam segíteni
14/L
Én annak idején szépen és ízlésesen sminkelve jártam iskolába, mégis beszóltak, belém kötöttek a tanárok és az osztálytársaim is. :(
25/F
nagyon köszönöm a segítséget :)
még írjatok válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!