Sminkeljem magam? Többi lent
14 éves vagyok 9.es. A suliban szinte mindenki sminkeli magát, nem durván csak szemcseruza meg spirál, meg szájfény. Eddig sosem sminkeltem magam, nagyon elleneztem, csak most kiszeretném próbálni. Csak szemceruzàt meg spirált szeretnék :) Szájfényt nem azt utálom engem zavar ha valami van a számon.
köszi a válaszokat :)
Persze,kipróbálhatod:)
Én csak spirált szoktam tenni,azt se mindig és az én osztálytársaim még tus-t is használnak.
Kihúzzák a szemüket.Többen még szemhéj festéket is tesznek magukra,én ezt már kicsit soknak találom 14 évesen:) de ők tudják:D
Ha szemcerkázni szeretnél, akkor természetes színt válassz, mondjuk barnát ;]
Szerintem elég a szempillaspirál+szájfény kombó. A NYC-nek jó árú, jó minőségű spiráljaik vannak.
Szia!
Én is 14/L vagyok. (: Szerintem nyugodtam sminkelheted magad, ahogy ezt az előttem válaszolók is már megírták. Attól a legtöbb lány (még) magabiztosabbnak érzi magát, (sminkeléstől)! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!