Szerintetek hogy sminkeljem ki magam? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Jövő hét kedden lesz az iskolai bálunk ahol mindig mindenki kitesz magáért és gyönyörűen néznek ki. Én sem szeretnék kilógni a sorból ezért már mindent elrendeztem (ruha, frizura ..stb) csak a sminknél ragadtam le. Piros ruhám lesz fekete boleróval, és fogalmam sincs h h sminkeljem ki magam. Valami jó báli sminkeket linkelnétek nekem ami megy piros ruhához ?? A rendes válaszolóknak előre is köszönöm a válaszaikat. 17/L2011. jún. 23. 11:15
1/7 anonim válasza:
2/7 hot_kiss válasza:
Ígyvan, piros ruhához nemlehet olyan szinesen sminkelni, de ha előtte tudod próbálgatni, akkor én mindenképp megpróbálnék egy füstös szemet, vékony zöld (!) tusvonallal.
3/7 anonim válasza:
A legjobb a füstös smink.Egy piros-fekete ruhához nem illenek szerintem a színes, kirívó sminkek.Mivel a ruha elég markáns önmagában is nem kell papagájnak lenned.Akkor csak kiröhögnének, ha piros, kék, zöld lila és akármilyen más színű lenne a sminked.A füstös szemmel nem lehet hibázni.Jó ha buliba mész, jó ha elegánsabb ruhát veszel fel, stb...a lényeg, hogy a ruhában benne legyen a fekete, vagy valamilyen sötétebb árnyalat.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Nézd, ez szép és egyszerű! :)
6/7 anonim válasza:
Én is azt írtam pont hogy vagy füstös, vagy tus :)
1.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát, tényleg nagyon sokat segítettetek nekem. És igazatok volt, hogy az a füstös smink fog menni a ruhához. Kipróbálltam és állati jó. Mégegyszer köszi a gyors és kiváló válaszokat. :)))
2011. jún. 23. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!