Sminkeljem magamat?
Hat ha ugy jol éreznéd magad smikelj.
Először probálj ki valamilyen BB krémet,szempillaspirált,szájfényt
esetleg szemceruzát,pirositot,de ezeket nemfontos. . .
A festékek jo minőségűek legyenek,mert különben csak ártanak.
Használj hidratálo arckrémet,sminklemosot,arctonikot.
attól függ. ha a menő csajok közé akarsz beilleszkedni, akkor csak tessék. Viszont ha inkább a "nyomibb" de igazibb barátnők közé akkor tök fölösleges.
Szerintem.
Lehetőleg ne, mert undorító.
18/f
Egy kis korrektor, BB krém és szempillaspirál még senkinek sem ártott.... :P
Ha ügyes vagy, fel sem fog tűnni, hogy ki vagy festve, csak az, hogy milyen szép vagy. :)
én is idén kezdtem napi szinten előtte csak alkalomkor ,de nem lett tőle bajom (sokak szerint még jól is áll) mondjuk én nem használok púdert és egyéb fedő cuccokat mivel viszonylag tiszta bőrrel vagyok megáldva és felesleges lenne /az más kérdés ,hogy irritál ha rajtam van az a szutyi/csak szemhéjtus +néha spirál mert tartósabb /szerintem/mint ceruza vagy szemhéj púder
-amúgy nem értem miért k***a már attól valaki hogy sminkeli magát.... az osztályom 95% lány és még az eminens osztály elsőnk is kék szemhéjpúderrel villog igen gyakran (mondjuk vannak olyanok is akik nem de ők sincsenek kinézve az osztályból ,hogy húúú te nem)szerintem ha meg tetszik ez az egész és bírod viselni!!!!hajrá :)
15 lány(9.osztályos voltam ) bocsi a regényért ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!