Rúzs, szájfény és ajakápoló. Ez már függőség? :|
Kezdjük úgy, hogy nem festem magam csak a szám. Van 6 rúzsom 8 ajakápolóm és 12 szájfényem (ebből 8at használok jelenleg) Szerencsére sosem volt problémás a szám. Ajakápoló mindig van rajtam napi 3x 4x átkenem. Rúzs csak ritkán suli miatt. Ha nem ajakápoló akkor szájfény van rajtam. Szóval kb. mindig van valami a számon. Ez már 2-3 hónapja így megy. Ha bemegyek egy drogériába akkor sosem bírom ki, hogy ne vegyek újabbat. Annyi ízben és színben van és annyira vonz...ez nem beteges kicsit? :/
14/L
kérdezz meg egy olyan fiút, akinek adsz a véleményére :)
szerintem nem függőség, csak egyszerűen szükségtelen, 18F
nem, én a körömlakkokkal vagyok így. Illetve voltam. Még télen volt egy mániám, hogy majdnem minden másnap vettem egy új lakkot, addig amíg el nem fogyott a pénzem (megjegyzem, nem csak erre :D). Asszem márciusra gyűlt össze kb. 70. Aztán meguntam, hogy van ott rengeteg lakk, de nem tudom felhasználni mindet és feltettem belőle legalább 60at vaterára :D
20L
Nagyon szeretem az ajakápolókat, fel is halmoztam belőlük kb 30 darabot. Még nyáron is száraz a szám, szóval inkább a színteleneket részesítem előnyben, az illatuk miatt veszem őket.
Aztán megtaláltam az igazit a Neutrogena Intense Repair "személyében". Ezt használom a legtöbbet.
A rúzsokat is szeretem, összesen 7 darab van.
A szájfényekért már nem rajongok, 3 van.
Nem beteges amugy, sokan gyűjtenek dolgokat.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!