Nektek mennyi ideig elég egy ajakápoló?
Figyelt kérdés
Milyen kiszerelést használtok? (stift, tégelyes, tubusos)
Mekkora mennyiség?
Írhattok márkát is. :)
Még egy kérdés:
Függ az ajkak teltségétől, hogy milyen gyorsan fogy el az adott ajakápoló?
2013. márc. 21. 20:28
1/2 anonim válasza:
Stiftest használok, de egyszerre többet is, így pontosan nem tudom. Télen jóval többet használok, mint nyáron. Még ilyenkor is sokszor bekenem a szám egy nap. Szerintem kb. 2 hónap alatt fogy el 1 stiftes. Inkább attól függ, hányszor mész át rajta, mint az ajkak teltségétől.
2/2 anonim válasza:
Nem,nem függ az ajkak teltségétől.Nekem kb.egy évig elég,és stifteset használok.Nem szeretem a márkás cuccokat,ezért inkább ilyen olcsóbb fajtákat veszek,az is ugyanolyan jó.
És adok egy tippet is: Ha nagyon száraz az ajkad,és semmi nem segít,használj gyógyszertárakból kapható tégelyes ajakápolókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!