2/12 anonim válasza:
1 gyógyszertári szőlőzsírszerűség :D
3/12 anonim válasza:
1 labello hydro
rengetegfélét kipróbáltam már, de mindig visszatérek ehhez
4/12 anonim válasza:
1. Bebe vaniliás
2. Bilstex
Egyikért se vagyok oda,nem szárad ki a szám szerencsére,csak néha használom őket.
5/12 anonim válasza:
Sok van, mert mindig az igazit keresem, van több Labello amik nem jók semmire sem, van Blistex, ami egy fokkal jobb, Carmex az eddigi legjobban hidratáló, Lip Smacker meg a legjobb ízű, illatú (Coca-Cola), de amúgy ez sem sokat ér. Meg nem tudom mi van még...
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
5 db. A fürdőben, az íróasztalnál, éjjeliszekrénynél, munkahelyen, táskában. A Coca Colást az íze, illata miatt szeretem, az Isana Intensivet a hatása miatt.
8/12 anonim válasza:
1 db, patikai natút szőlőzsír. A legjobb. :D
9/12 anonim válasza:
mandulás, cseresznyés és karamellás univerzális balzsam az oriflame-től, következőben már lesz kókuszos is, alig várom, illetve az avontól a barackos és a mézes. a mandulás a kedvencem.
10/12 anonim válasza:
Van egy avonos csokis(igazából nem az enyém, húgomtól csentem el:D), és egy mandulás univerzális ajakápoló az Oriflame-től. Mindkettőt szeretem, de a sima mézre esküszöm, attól lesz a legpuhább a szám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!