Hány darab körömlakkod van?
Kb. 10-15, mindenféle, újabban a pasztell színek a kedvenceim, tegnap vettem egy gyönyörűszép lilát, de több pasztell színt szeretnék beszerezni tavaszra. :)
22L
Nekem "csak" 19 darab van, de miden szinből van legalábbb egy körömlakkom. Szeretnék még többet beszerezni majd.
Van: fekete, szürke csillogós, halvány rózsaszin, halvány rózsaszin csillogós, pink, élénk piros, bordó, narancssárgás piros, zöld, sötétlila sillogós, narancssárga, átlátszó, világoskék, világos lila csillogós, sötétlia, világoslila, barna, bordó csillogós, fehér :)
3db: átlátszó,rózsaszín,fehér :D (csak a lábamon szoktam francia manikűrt csinálni:)
de amúgy még van vagy 25 amit nem használok,mert báttyám volt barátnője nálunk hagyta az övéit és eltettem magamnak hátha valamire jó lesz mégxD hát nem lett jó:D
16L
Na most a kedvedért megszámolom... :D
átlátszó, citromsárga, rózsaszín (ilyen körömápoló), rózsaszín 2.(francialakkhoz), babarózsaszín, fehér, alapozólakk, korallszínű, csillámos kék, narancssárga, ilyen repedezős fekete lakk, piros, fehér vékonyecsetű franciához, szürkésszínű, világoskék körömápoló, világos lila, körömápoló ami rózsaszín, kék, rózsaszínes narancsos színű, zöld, apró csillámos kék, fekete
Ha nem számolom bele az ápolókat, akkor 19, ha igen, akkor 22 db. :D
De szeretnék még, kéne pár pasztell színű, meg még világoskék, élénk citromsárga, halványpiros, meg pár...
14/L
Kb. 30. Abból van 1 átlátszó fedőlakk, 6-7 lila (a lilák a kedvenceim), 2-3 piros, 2 rózsaszín (amit el fogok ajándékozni, mert nem szeretem a rózsaszínt), van fekete, fehér, sötétkék, barna, szürke, átlátszó arany csillámokkal, ezüst csillámokkal, ilyen kagylószínű csillámokkal, bézs, sötétszürke arany csillogással, 3 díszítőlakk (fekete, fehér, bordó), csillogós szürkés, gyöngyházas fehér, csillogó sötétzöldes-szürkés. Most ennyi ugrik be. :D Na meg vannak a kiegészítő cuccok, körömmatricák, pontozó, lábujj szétválasztó, csillámpor, francia manikűr toll, alapozószivacs (színátmenetes manikűrhöz), ecsetek, ilyenek. Ez mind egy dobozban van össze-vissza. XD
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!