Hány darab körömlakkod van?
nekem most 13 db van: kékeszöld, arany, ezüst, világoslila, sötétlila, vörös, fehér, csillogós bordó abból 2 van, fekete abból s 2, színtelen, csillogós lila,
jah meg még van 9 db ami már vagy beszáradt vagy kevés van benne: csillogós világos lila, fekete, csillogós kék, csillogós rózsaszín, csillogós rózsaszínes lilás, gyöngyházlakk, színtelen csillámos, arany és lilás csillogós kontúr lakk
és most akarok beszerezni egy király kékes árnyalatú lakkot valami erősebb cikláment meg persze valami zöldet is :))
Kereken 60 darab, addig nem hagytak, amíg meg nem számoltam :P
#6 voltam, 20/L
Fekete, sötét lila, pasztell kékes-zöld, pink, bordó, piros, átlátszó, fehér.Tehát 8 db, de ebből kb. 5 kukába való.
Én nyárra beszerzek egy igazi piros körömlakkot, az a kedvencem, szerintem szép és nőies.Annyi bőven elég lesz, nem szoktam 3 naponta más színűre festeni a körmeimet.
7 db van: halványlila, sötétkék, narancssárga, csillámos narancssárga, bronzszínű, átlátszó és bőrszínű. Be szeretnék újítani egy szebb zöldet és egy ciánkéket.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!