Hány darab körömlakkod van?
5
egy piros
egy másik piros
egy barna
egy világos rózsaszín
és egy még világosabb rózsaszín
17
50 körül.....
van fedőlakk, mattosító fedő. Fekete,szürke, bordó különböző árnyalat, lila különböző árnyalat, aranynak 3 árnyalata, kékes árnyalatok, pinkes...repesztő lakkok, díszítő lakkok.
alapozó lakkok. körülbelül ennyi... :)
és színátmenetben van rakva :) nagyon szépeeen :)
L20
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Amugy repedezős körömlakkot én is szeretnék venni, kiváncsi is vagyok rá, milyen lehet.
Irtátok hogy korallszinű körömlakk, az valami ilyesmi szinű lehet: [link] ?
Az én kiegészitő cuccaim a következők: gyöngyök, csillámpor(sötétkét), pontozó, vékony ecset rajzolásra, szivacs szinátmenetes köröm készitésére,matricák körömnyomda-csak azt nemtudom használni, mivel a lehuzóján nincs vas, anélkül meg nem sikerül.:(
10 db körömlakkom van jelen pillanatban. Ebből van ami már szinte majdnem ki van száradva, de még azért használható.
Van 2 db halvány rózsaszín
2 db sötétlila
1 db középlila
2 db halványlila
1 db piros
1 db extra sötét piros
1 db átlátszó rózsaszín csillogós
28/N
bordó, fekete, magenta, pasztell rózsaszín, korall, testszínű, krém, élénk piros, mályva, világosbarna, csokibarna, sötétkék, királykék, méregzöld, napraforgó sárga... asszem ennyi, tehát 15
19L
kb 30
-2 fekete
-2 fehér
-2 fedő átlátszó
- lila
- rózsaszín (nem használom)
- narancssárga
- citromsárga
- sötétkék
- égszínkék
- piros
- bordó
-2 csillogós piros
- rozsdabarna
- sima barna
- neonzöld
- vékony fekete (díszítő)
- rózsaszín csillámos (ez sem haszálom)
- ezüst
- ezüst (díszítő)
- sima díszítő (olyan amit mindegyikbe bele lehet tenni)
hát most a többi nem nagyon jut eszembe
ja és 13/L
nem kell leszólni a korom előre szólok nem vagyok ribanc
kb 50-60 darab között, de még akarok venni egy citrom sárgát mert az nincsen.
16/L
Köszi mindenkinek! Jut eszembe, még nekem sincs citromsárga meg sötétkék, de mostmár tudom milyent kell beszereznem :D
Amugy eddig te vezetsz utolsó, 50-60 körömlakk az szép,most elképzeltem hogy 3x több, mint ami jelenleg nekem van :))) jöhetne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!