Hány darab körömlakkod van?
Figyelt kérdés
Ha van kedved, akkor felsorolhatod, hogy milyen szinűek :D korodat is ird2012. márc. 3. 11:34
31/38 anonim válasza:
Én imádom a körömlakkokat, legszívesebben annyit vennék, ahányat látok, de sajnos nem szórhatom el erre az összes pénzem. :)
33/38 anonim válasza:
kb 500 :D komolyan. A legrégibb kb 7-8 éves. Tavalyelőtt év végén amúgy 63 db volt, de a rokonok mind rám sózták, tehát kaptam 4 unokatesómtól, a nagynénéimtől, anyámtól, barátnőimtől is. Szóval nem tudok mit kezdeni ezzel a hatalmas gyűjteménnyel :S (van olyan is, hogy egy márkából és színből van 4, stb stb) lassan kiszortírozom, ami már nem jó.
35/38 anonim válasza:
13.
2 Moyra csillogós
1 Sissi rózsaszín
3 Jollie France: pink csillogós, bordós-lilás és rózsaszín
2 Avon: krémszínű és fehér
1 Avon: kékeszöld (sea brezee árnyalat)
1 Kallos 166-os árnyalat
1 Oriflame halványrózsaszín
1 Vollaré szürke
1 Miss Sporty repedezős kék lakk (Crack Me Up)
12/L elég kevés, de amúgy sem festem sokat a körmöm.xd
38/38 anonim válasza:
Van fekete,3 töredezett,rózsaszin,narancssárga,lila,kék,fehér,átlátszó,
stb.. van vagy 20..
L/12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!