Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek milyen szempillasp...

Szerintetek milyen szempillaspirált vegyek?

Figyelt kérdés

Elfogyott a szempillaspirálom,már alig van benne,és nem kapok sehol jót :/ eddig color trend-es volt,e most valami mást is kipróbálnék.

Szerintetek milyet vegyek?

13/L

2013. máj. 23. 14:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is a sárga tubusos lovelyt ajánlom. Amikor legutóbb voltam a rossmanba, azt hiszem 600 Ft-ért láttam, tehát nem is drága, de még egy spiráltól sem volt olyan szép ívelt a pillám, mint ettől. Nagyon szeretem, mert nem pereg le napközben, nem ragad tőle össze a pillám meg semmi. Ráadásul egy rétegben szolid eredményt lehet vele elérni, 2-3 rétegben már sokkal szebb a végeredmény. Tőlem megkérdezték, hogy műszempillám van-e. :D
2013. máj. 24. 17:08
 12/14 A kérdező kommentje:

köszönöm akkor szerintem ez lesz! :DD

és a colossal milyen? azt láttam múltkor a 290-esbe,de nem vettem,mert nem tudtam milyen.

2013. máj. 25. 15:50
 13/14 anonim válasza:
ha nem gond az ár akkor én is max faktort ajánlom:) nekem van még egy essence 2in1 de az nem túl jó mert nagyon csomós, vagy még a she's is jó:)
2013. máj. 26. 22:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha nem gond az ár, akkor a MÄC-et ajánlom. Studio fix lashes a legjobb :)
2013. máj. 27. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!