Szerintetek milyen szempillaspirált vegyek?
Figyelt kérdés
Elfogyott a szempillaspirálom,már alig van benne,és nem kapok sehol jót :/ eddig color trend-es volt,e most valami mást is kipróbálnék.
Szerintetek milyet vegyek?
13/L
2013. máj. 23. 14:16
1/14 anonim válasza:
Ha olcsó kell Lovelyt vegyél, ha drágábbat megengedhetsz, akkor Max Factort.
2/14 anonim válasza:
13 évesnek minek szempillaspirál, meg úgy eleve smink? Tanárok nem mosatják le veled?
3/14 A kérdező kommentje:
első: Mindegy az ár,bár nem rossz ha olcsó. Olyan kéne aminek jó a keféje,és nem csomósodik.
második: olvasd el megint figyelmesen a kérdést. Nem azt kérdeztem,hogy használjak e,hanem hogy milyet. xo ;)
2013. máj. 23. 14:44
4/14 anonim válasza:
Már most látom milyen kis kiállhatatlan p.csa lesz belőled...Vagy már az is vagy..?
5/14 anonim válasza:
Sárga tubusos Lovely az egyik legjobb spirál, és még olcsó is. Szóval azt ajánlom.
6/14 A kérdező kommentje:
14:51
Szerintem előbb nézz magadba,és utána ossz ki mást. Nem is ismersz,honnan tudnád,hogy milyen vagyok? :')
Utolsónak köszönöm a választ
2013. máj. 23. 15:01
7/14 anonim válasza:
Szintén sárga lovely curling up-ot ajánlom,felér a többezres spirálok minőségével pedig előtte 4 ezres spirált használtam.
8/14 anonim válasza:
Jók még a maybelline rocket spiráljai, nem túl drágák, de minőségiek.
9/14 anonim válasza:
Nyc big bold szériás spiráljai nagyszerüek és pénztárca barát :D húgom is 13 ő is mindig ilyet kér ha drogériás körútra megyek :) emelett még a mybelline spirálok is jók szoktak lenni de még a legolcsóbb lovley és essence közt is találni megfelelőt.
10/14 A kérdező kommentje:
maybelline anyukámnak is van,én azt nagyon szeretem,de sajnos nem a legolcsóbb :$$ Eztz a lovelyset kipróbálom,mert akkor biztos jó . köszönöm a válaszokat :)
2013. máj. 24. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!