Milyen szempillaspirált vegyek?
Üdv!
Olyan szempillaspirált szeretnék vásárolni,ami nem túl drága (max. 1500)viszont jó is...
DM.-ben szeretnék vásárolni..
Köszönöm szépen ! :)
Essence - Multi Action
Kb. 800 Ft és nagyon jó. :)
Én a Maybelline Great Lasht használtam kb. 6 évig, és egész jó volt. Viszont a vízálló változatát nem ajánlom, mert nagyon nehéz lemosni. Most ami még nagyon szép pillákat csinál az Avon Super Shock Max, vagy akár a sima Super Shock. 900-1000 ft, és olyan a hatás, mint pl. a MaxFactorral. Az egyetlen negatívum vele szemben, hogy nekem konkrétan nagyon csípi a szemem, ha mosom le és véletlen belemegy. De ugye ezt meg nem lehet dm-ben kapni...
Az Essence sajnos nekem egyáltalán nem vált be, rég volt ilyen rossz spirálom. A Multi-Action False Lashes van, de tiszta csomós az egész, nehezen tapad meg a pillákon és utána is morzsolódik le. Nem jött be.
Köszi mindkettőtöknek!:)
Az essence termékek nekem se jönnek be,túl sürűek...
Az Avon-os termékekkel sincs túl jó tapasztalataim. :||
Nekem is volt Essence Multi Action, nekem egész jól bevált, szépen szétválasztotta a pillákat, korom fekete volt a színe, szépen göndörítette és hosszabbította is őket.
Egy problémám volt vele, hogy olyan 5-6 óra után peregni kezdett le a szempilláimról, pici pontok voltak a szemem alatt.
Most Maybelline-t használok, az nagyon jó,(1800.-) semmi problémám vele, legközelebb Avon Super Shock Max-ot is lehet kipróbálom, sokan dicsérik.(akciósan 1000.-körül van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!