Milyen szempillaspirált vegyek ami max 1000 Ft de jó minőségű és szépen kiemeli a szempillákat?
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 21:58
1/7 anonim válasza:
menny be egy drogériába azt keress egyet,az a lényeg h a spirrál része gomiból(műanyagból)legyen,és ne olyan drótos izéből,mert az nem választja szét a szempillákat
2/7 anonim válasza:
Essence vagy Miss Sporty között keresgélj. :)
Én az Essence-t szeretem jobban, árához képest jó :)
3/7 anonim válasza:
Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy a jó minőség=sok pénz...
4/7 anonim válasza:
essence t semmiképp se vegyél..volt alkalmam tesztelni az összeset szinte semmit nem csinálnak a pilláiddal és össze is ragadnak..
ilyen árkategóriában az avonnal van egy supercurlacious spirálja ez nagyon szépen szétválasztja a pilláidat :)
5/7 anonim válasza:
S-he (DM) vagy Essence (Rossmann)800-1200 között vannak
és nem rossz
vagy AVON (nem mindegyik ilyen árkategóriás de szokott akció lenni Supershock pl sokszor 2000-ről 1200)
7/7 anonim válasza:
Nkem az új essence van ami elvileg olyan hogy éjszakai és nappali(2in1)..de ha először a nappalit viszed felmajd az északi részével áthuzod 1*2* gyönyörű szempillákat varázsol:)..nekem nagyon bevált!:) ez olyan 800ft körül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!