Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szempillaspirált...

Milyen szempillaspirált vegyek ami max 1000 Ft de jó minőségű és szépen kiemeli a szempillákat?

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
menny be egy drogériába azt keress egyet,az a lényeg h a spirrál része gomiból(műanyagból)legyen,és ne olyan drótos izéből,mert az nem választja szét a szempillákat
2011. máj. 25. 22:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Essence vagy Miss Sporty között keresgélj. :)

Én az Essence-t szeretem jobban, árához képest jó :)

2011. máj. 25. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy a jó minőség=sok pénz...
2011. máj. 26. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

essence t semmiképp se vegyél..volt alkalmam tesztelni az összeset szinte semmit nem csinálnak a pilláiddal és össze is ragadnak..

ilyen árkategóriában az avonnal van egy supercurlacious spirálja ez nagyon szépen szétválasztja a pilláidat :)

2011. máj. 26. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

S-he (DM) vagy Essence (Rossmann)800-1200 között vannak

és nem rossz

vagy AVON (nem mindegyik ilyen árkategóriás de szokott akció lenni Supershock pl sokszor 2000-ről 1200)

2011. máj. 26. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Avon SuperShock :3
2011. máj. 26. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Nkem az új essence van ami elvileg olyan hogy éjszakai és nappali(2in1)..de ha először a nappalit viszed felmajd az északi részével áthuzod 1*2* gyönyörű szempillákat varázsol:)..nekem nagyon bevált!:) ez olyan 800ft körül van

[link]

2012. márc. 4. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!