Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mondanátok nekem 1000-2000 Ft...

Mondanátok nekem 1000-2000 Ft között olyan szempillaspirált ami dús szempillákat csinál?

Figyelt kérdés

Most utólag Maybelline the Falsies Volum Express van, semmi baj nem lenne vele, csak nagyon hamar kifogy, kiszárad...így valami más fajtát szeretnék venni, ami nem túl drága és jó dús szempillákat csinál (műszempillahatás).

u.i.: ne legyen vízálló.

2011. jún. 27. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
avonba vannak jók.
2011. jún. 27. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Miss Sporty-ban keresgélj.
2011. jún. 27. 19:25
 3/4 anonim válasza:
Nekem kettő van amit imádok. Miss sporty fabulous lash. 900 Ft körül van. Kicsit neon rózsaszínes a tubus. A másik kedvencem Maybelline New York- the colossal volum express. Ebben van vízálló és nem vízálló is. Ez olyan 1800 Ft
2011. jún. 29. 11:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. jún. 29. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!