Milyen szempillaspirált vegyek amitől nem lesz csomós a szempillám?
amiket eddig használtam mind csomós lett tőle...lehet rosszul viszem fel?gondoltam,már hogy túl sokat rakok rá de ha szempillafésűvel kisfésülöm se jobb :S
alapból hosszú és sűrű szempilláim vannak csak a végük fehér és nem látszik ezért vestem..
valami ötlet?
ezeket próbáltam eddig:
miss sporty vízálló : [link]
colossal (express):
astor:
Szia!
Szerintem nem feltétlenül a szempillaspiráltól ragadnak össze a pilláid, hanem attól hogy rosszul viszed fel.Ezeket amikett említettél, szerintem nem kellene hogy összeragadjanak, mert nekem is volt colossal, és én meg voltam vele elégedve. de például ahogy az előttem levő válaszadó is írta, jók az avonos spirálok is.Próbáltam már szinte mindet.
Ha nem tudod helyesen felvinni, akkor itt egy kis segítség, ahogy én szoktam: csukd be a szemed, és menj át kívülről egyszer a pilláidon, azután nyisd ki a szemed és próbáld úgy felvinni, hogy miközben húzogatod felfelé a spirált közben végezz apró vízszintes mozdulatokat a kezeddel, és ismételd többbször.A legjobb hatás érdekében, várj kb fél percet, és utána megint menj át a pilláidon ugyanígy, csak hagyd ki a szembecsukós részt. :)
Remélem segítettem :)
max factor false lash effect
Maybelline falsies volume express
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!