Lány smink nélkül ha nagyon máshogy mutat otthagyod?
Hát, én női szemszögből írok...
Az nem teljesen normális, hogy egy lány agyon sminkelje magát. A smink azért van, hogy néhány előnyös dolgot az arcon kiemeljen, az előnytelen dolgokat pedig tompítsa. De ha már agyon sminkeli is magát... Mindegy.
És amúgy sem a külseje miatt jár egy ember a párjával! És ha valaki a külseje miatt szakítani akar a párjával, az nem szerette igazán... ;)
Smink nélkül azért elég az elején látja már a párját.
Ha pl. együtt alszanak, csak nem sminkben alszik a lány?
Én még nem aludtam ott a barátomnál, meg semmi ilyesmi nem volt, mikor először nálunk volt egy-másfél hónap után beteglátogatóba.
Igazából nem történt semmi.
Másfél éve vagyunk együtt, és nem tudja megállapítani legtöbb esetben, hogy van-e rajtam smink, van, hogy kivagyok festve, és mondja, hogy sminkeljek már és menjünk, pedig az egész szemhéjamat befestem barna szemhéjpúderrel.
Tapasztalatom szerint ez nem annyira fontos egy fiúnak ha szeret, hogy picit szebb-e a szemem épp vagy álmosabb smink nélkül.
#3 van aki olyankor is kisminkeli magát durva...De igazából az előtti időszakra gondoltam:)
köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!