Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Buliba, de hogyan? Mikkel?...

Buliba, de hogyan? Mikkel? FONTOS!

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy :

- ti hogyan sminkeltek,hogy az egész végig ott maradjon az arcotokon? miket használtok ?

- hogyan csináljátok meg a hajatokat, hogy bírja az estét? miket használtok ?

- miket visztek magatokkal ? mekkora táskát, hova teszitek le?

- milyen ruhában menjek inkább?

nagyon fontos, és előre köszönöm mindenkinek!

2013. máj. 20. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:

sminket nem szoktam túlzásba vinni: alapozó, púder, szájfény, tus, szempillaspirál; és mindig elviszem magammal a púdert, h ha már nagyon rossz a helyzet, akkor megpróbálok javítani vele a helyzeten :D

a hajamat általában kivasalom, derékig érő sötétbarna hajam van :) ez a legegyszerűbb, a göndörítést meg nem bírja, hamar kirúgja magát. ja és néha behajlakkozom is, h biztosan egyenes maradjon :)

pici táskát viszek mindig magammal, ami vagy egy borítéktáska, vagy egy kis pántos oldaltáska.. viszek magammal púdert, parfümöt, zsepit, iratokat, telefont, kulcsot, meg 1-2 plusz dolgot

hajjaj, a ruha.. :d én általában egy magasderekú fekete tapadós szoknyában megyek és ahhoz kombinálok mindig más blúzt, de szerintem bulitól függően lehet még magassarkú farmerral meg csini fölsővel, cicanadrág szintén ezekkel, vagy kis koktélruha.. persze függ a személyiségedtől is :)

2013. máj. 20. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
hupsz, fogalmazás 1-2 helyen hibádzik :D bocsi :)
2013. máj. 20. 15:54
 3/8 A kérdező kommentje:
jaj, nagyon szépen köszönöm!! :)
2013. máj. 20. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Alapozót használok és rá a púdert egy nagy ecsettel viszem fel, úgy, hogy ne látszódjon. Attól függ milyen a buli, de nem szeretem túlzásba vinni, általában a bronz szemhéjpúderrel, a barna szemceruzával, és a szempillaspirállal be is fejezem.

Kivasalom, előtte hővédő habot teszek rá. Ha nem vasalom ki, akkor meg olyan amilyen, kicsit hullámos.

Telefon, pénz, kulcs, attól függ hol van a buli és milyen buli. Discoba sajnos a válladon kell lennie végig a táskának, de ha leülős helyre mész (például egy kocsmába, bár azt nem tudom mennyire lehet bulinak nevezni, nekem az) akkor magad mellé leteheted úgy, hogy szemmel tartod.

A ruha attól függ, hogy milyen buli, milyen alakod van, mi a választék... De leginkább olyanba menj, amilyenbe jól érzed magadat.

Mellesleg esti a buli, vagy nappali?

2013. máj. 20. 19:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Esti. Disco :) igen a taskam vegig a vallamon volt. Ruhatarba se mertem be tenni.. koszi! :)
2013. máj. 20. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
volt?? már meg is jöttél? :d
2013. máj. 20. 23:36
 7/8 A kérdező kommentje:
igen, persze előtte voltam mielőtt kiírtam, csak az agyamra ment,hogy tönkre ment a hajam és a sminkem, a táskám és a kabátom végig rajtam volt.. :D
2013. máj. 21. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:
ja értem :D ezt hittem buli előtt voltál, és fél 10-re vagy mikorra már otthon is voltál :D amúgy meg rájöttem már, nem kell ilyenkor aggódni, csak te érzed magad rosszul :) amúgy semmi sem látszik :D
2013. máj. 21. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!