Milyen ez a smink (link) egy buliba?
Figyelt kérdés
meg amúgy elmegy vagy rossz? mit leehtne finomítani?
ezt most csak összedobtam kicsit szebben megtudnám cisnálni
de a színek arányáról eldolgozásról mi a véleményetek?
2013. jan. 11. 22:59
2/16 anonim válasza:
Szeretném tudni énis,hogy mi a véleményem róla..
4/16 anonim válasza:
szerintem dobj fel még egy kicsit! Hátha látunk is valamit:)
5/16 anonim válasza:
nagyon jól tudsz sminkelni, de szerintem ezek a színek nem valók össze. túl különbözőek... meg a hideg tónusú szemedet, én lehet hogy inkább két meleg, egy hideg színnel párosítanám inkább.
6/16 anonim válasza:
Minőségtelen. Akkor is, ha jobban eldolgozod. Ezek a színek nekem a falusi lányok sminkét juttatja eszembe akik még a piacra is így mennek, csak hogy lássák, hogy ők tudnak sminkelni. A szemöldököd pedig nagyon csúnya, ahogy nő vissza. És látszik, hogy nincs megfelelő alap a szemfestés alatt, ezért nem is tudnád soha szépen eldolgozni, ahogy kellene. Szerintem a sima szemhéjadra vitted fel, amin baromi rondán mutat minden szemhéjpúder, még a legminőségibb is.
7/16 anonim válasza:
Második vagyok: Tetszik,de más színekkel próbálkozz.A ruhád milyen? Passzoljon ahhoz is. :)
8/16 A kérdező kommentje:
szoktam alá alapozót rakni most valóban nem tettem semmit
a színeket csak azért választottam mert ilyen a felsőm hogy rózsaszínből kékbe megy át és hát próbálkoztam...:D
a szemöldököm tudom hogy csúnya de a buli holnap lesz és kiszedem de ezeket a pöttyöket nem tudom kiszedni:(
2013. jan. 11. 23:14
9/16 anonim válasza:
Akkor alapozóval vagy korrektorral tüntesd el, mert nagyon csúnya. És amúgy ne sminkelj ugyanolyanra, mint a ruhád, mert bohócnak fogsz kinézni. Ha szivárványszínű felsőt vennél, akkor a szemed is olyan lenne? Ha már ilyen színesen öltözöl akkor a sminkedet konszolidáld. Ha egy egyszínű fekete ruhád lenne, akkor elmenne a csiricsáré szem, de amire te készülsz az a too much kategória.
10/16 A kérdező kommentje:
most átgondolva a dolgokat lehet h világosabb kéket és rózsaszínt használnék fekete nélkül az is túlzás egy buliba?
2013. jan. 11. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!