Nyitrai János kérdése:
Hol lehet szeplő ceruzát venni?
Figyelt kérdés
Hallottam h lehet ilyet kapni amivel műszeplőket lehet kreálni. Légyszi konkrét helyeket mondjatok mert már próbáltam több helyről is beszerezni de nem jártam sajnos sikerrel... Esetleg webshop is jó ahonnan meg tudnám rendelni vagy valami!! :)2013. máj. 19. 00:00
1/2 anonim válasza:
sima szemceruzával teszel :D de am minek???
2/2 anonim válasza:
Lécci, ne! Akinek van szeplője az gyűlöli, majd elfogadja, később megszereti! (lásd én) De ha egyszer tiszta az arcod, ne "fess" rá szeplőket, mert 1.)mesterkéltnek fog csak tünni, 2.)ha neked a jó Isten nem adott belőle, akkor valószínűleg nem is passzolna az arcodra és 3.)nem gondolod h fura lesz ha egyik nap még nincs szeplőd másik nap meg tele van vele a fejed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!