Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Teljesen szeplős archoz csak...

Teljesen szeplős archoz csak a barna rúzsok illenek?

Figyelt kérdés
Valahogy olyan csúnyának látok magamon minden más színt... a rózsaszínek kifejezetten rémesek, a nude sem jó. Milyen szín lehet még jó a barnán kívül?

2013. márc. 11. 17:22
 1/5 petizacc válasza:
40%

Hmm... Erről most eszembe jutott Tibi atya tegnapi posztja.

"Mondá Isten: Most megteremtem a szeplősöket! Majd beleszart a ventilátorba."

2013. márc. 11. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is láttam :D Amúgy a kérdésedre a válasz természetesen nem! :) Ne erőset rakj de valami halványabb barackszin illik a szeplősökhöz :)
2013. márc. 11. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is szeplős vagyok, a barackszín tényleg bevált, meg a korallos (narancsos) színek.
2013. márc. 11. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Dehogy. Barack, narancsosabb árnyalatok, de a vörös is jó megfelelő színben:

[link]

[link]

De egy erősebb árnyalatú pink is jól mutatna szerintem. A szeplők nem befolyásolnak semmit, mindenkinek jól áll mindenféle színű rúzs, csak jó árnyalatot kell választani.

2013. márc. 11. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem csak a barna.

Szerintem másokat kérdezz meg, hogy melyik szín hogy áll, mert magát általában máshogy látja az ember.

2013. máj. 20. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!