Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan van a smink/divatblogge...

Honnan van a smink/divatbloggereknek ennyi pénzük mindig a legújabb, legmárkásabb (ezáltal legdrágább) cuccokra?

Figyelt kérdés

Az oké, hogy van aki erre költ, van aki arra, de akikre én gondolok, kb heti szinten tízezreket költenek Mac, Shiseido, stb. dekorkozmetikai termékekre, és akkor még a ruhákról, egyebekről nem is beszélünk. Ráadásul ha valaki ezt megkérdezi tőlük, kb mindig az a válasz, hogy nem dolgozik, tanul, ösztöndíjból, meg mellékes dolgokból. Most nem azért, de én is egyetemista vagyok, nem is rossz egyetemen, mondjuk nálunk nem sok az ösztöndíj, hiába kapom a maxot, ráadásul nem mindent költök ilyenekre- de ennyi mindent nem tudok venni. És amiket ők vesznek, nem jön ki 30e-ből sem havonta. Szülőktől meg szerintem egy bizonyos összeg felett gáz kérni ilyenekre. Például én jómódú családban élek, de nem kérnék sminkekre meg ruhákra annyi pénzt, hogy minden ilyet megvegyek. Pedig én is sokat vásárolok mások szerint:)

Meg valahogy nekem néha az a benyomásom, hogy nekik ennyi az életük kb...

Bocsi, hogy hosszú, csak épp ezen merengtem, mert valamit biztos tudnak:)

2013. máj. 7. 22:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

hmmm... érdekes.

Én a smink blogokból a hogyan legyek jó nő és a Lukrécia kencéit nézem olykor olykor.

De ezek, afféle szépségápolás a hűtőből/kamrából típusú blogok.

Divatot meg nem is követem, mert eddig amelyikbe belefutottam azt nem tudtam hasznosítani. A sablon öltözködés, minden csak nem egyedi. Szóval erre meg a youtubot találtam ki, ahol kalssz kis cuccokat lehet varázsolni a régiekből.

Mondjuk én nem is vagyok nagyon benne ezekbe a dolgokba. Inkább csak azt foganatosítom ami közel áll hozzám és az elveimhez.

2013. máj. 8. 02:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik lány bloggernek a szülei kőgazdagok, 100ezreket költhet a lány arra, amire csak akar. Jár vmi fősulira a csaj, de inkább shoppingol egész nap. A szülők meg hagyják, mert nem hiányzik nekik a pénz.
2013. máj. 8. 08:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezen már én is gondolkoztam, szerintem is általában az a válasz, hogy a szülők tartják el őket. Írtad a style&blogos lányokat, ők állandóan új ruhában feszítenek, a Zarában vásárolgatnak, ahol nem két fillér a ruha (csak a minősége kétfilléres szerintem), én is elgondolkoztam ezen, hogy vajon miből. Azt írták, hogy különórákat tartanak, de könyörgöm, két egyetemista pénzért korrepetálása ilyen jól fizet? Mert akkor én is elkezdem. Egyértelmű, hogy kapják a havi appanázst otthonról. Ugyanez szerintem a theSense-es Molnár Dorka, olvastam az arrogáns válaszait, hogy neki jól menő webshopja van, igen, a harmadannyiba kerülő ebay-es ruhákat megrendeli nagyobb tételben, képes belevarrni egy saját cimkét és eladja triplájáért, és én elhiszem, hogy a sok szerencsétlen kislány, aki felnéz rá, megveszi, de ebből sem lehet azt az életstílust finanszírozni, egy hatalmas belvárosi budapesti lakásban élni, meg az urimuriban szórakozni hetente többször. Meglátszik egyébként, hogy kik azok a bloggerek, akik saját keresetből költenek magukra... Lehet, hogy nincs minden nap új rendelős post meg bejegyzés, de nekem szimpatikusabbak ők.
2013. máj. 8. 17:54
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi a véleményeket.

Igazából nem túl szép dolog más anyagi helyzetét firtatni, tudom, de tényleg vicc, hogy korrepetálás, meg diákmunka, ösztöndíj, ezekből kb havi 3-4 olyan árú cucc jön ki, nem annyi amennyit ők beszereznek. Ez itt a gond, hogy álszenteskednek, én pl. nem fáradok ennyit vásárlással, mert jobb dolgom is van, plusz nem is költök ennyit rá,mert égne tőle a fejem, de volt már, hogy valaki be próbált szólni, hogy megint ez vagy az honnan van, megint új cucc stb (pedig nem ilyen mennyiségben), és sose adtam elő, hogy tescoztam érte, nem kell szégyellni, ha diák korban otthonról támogatják az embert, ha tudják, és ha a csajnak esze is van, és szorgalma, nem csak a VÁSÁRLÁÁS az egyetlen, na meg azért az ész nélkül mindennap barom ugyanolyan ruhákat, nulla stílus, pl ezek a fémesorrú balerinák, peplum, meg famrer-blézer-aranyfuksz. itt szerintem ez is röhej. ja és jó alibi az egyetemre járok duma, kár, hogy ezek ált kis kérdőívesházifeladatos csapatmunka 2-3 nap alatt tanulható tantárgyakkal a vizsgaidőszakban meg kommunikáció stb szarok. nagy teljesítmény, ezért megérdemlik:))

2013. máj. 9. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!