1/6 anonim válasza:
korrektor alaozó a bőrhibákra. Vékony volan a szemhéjra ceruzával vagy tussal, szájfény. Hangsúlyozza ki a száját mert szép az ive.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. máj. 7. 20:34
3/6 anonim válasza:
Szerintem, mivel fiatal vagy BB krém/ színezett hidratáló és korrektor a szem alá. Szemre szerintem elég egy kis szempillaspirál, a szádat hangsúlyozd ki mindenképpen mert nagyon szép!! :)(természetesen hétköznapokra, valami enyhe színt, szájfényt)
Alkalmakra pedig szemhéj tus (ne túl vastagon) és valami ilyen rúzs:
De egy erősebbet is beválhatsz ha illik hozzád, és beválalósabb vagy )
Remélem tudtam segíteni! :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ;) Magamnak én kinem találtam volna h mi illik hozzám.. XD kellett/kellene ahoz egy egész nap próbálgatás legalább.. Majd nyáron meg is valósítom :)
2013. máj. 8. 09:34
5/6 anonim válasza:
Én nagyon tudom ajánlani a Garnier golyós korrektorát (Pure Active 2in1 tinted spot roll-on), a húgom azt használja (még ő is túl fiatal ahhoz, hogy alapozót használjon), és teljesen lefedi a pattanásait, de mégis természetes marad. Mindenképp a szádat hangsúlyozd, a sötétebb rúzsokhoz még kicsit fiatal vagy, szerintem inkább szájfényt használj (főleg a hétköznapokra), vagy világosabb, rózsaszín/barack árnyalatú rúzsokat. A szemedre napközbenre esetleg használj egy kis szempillaspirált, vagy csak alul húzd ki ceruzával a szemed (de akkor ne használj spirált).
6/6 A kérdező kommentje:
köszi ;)
2013. máj. 8. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!