Fiúk, Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy lánynak több lyuk van a fülében? Szerintetek szép, vagy ronda? Miért? Hány db-ot tartotok még ízlésesnek?
Figyelt kérdés
a válaszok köszönöm :)2013. ápr. 19. 16:15
1/14 anonim válasza:
Nekem ez teljesen közömbös. Esetleg negatív.
Kicsit, mint a műköröm. A nők azt hiszik, hogy majd attól még szebbek lesznek, pedig a világon egyetlen férfinak se jön be szerintem.
28F
2/14 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, vagány. 3-4 jól néz ki.
4/14 anonim válasza:
Nekem 5-5 lyuk van a füleimben. Párom nem szereti az ilyesmit, de különösebben nem zavarja, inkább közömbös neki.
Szerintem ennyi még nem durva, főként ha az ékszerek is ízlésesen vannak megválasztva.
26/N
5/14 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik. Sokkal nőiesebb, ha egy darab csinos fülbevalót viselsz.
6/14 anonim válasza:
Nekem tetszik 2 esetleg 3 fülbevaló de csak az egyik fülben! A másikban legyen egy.
20L
7/14 anonim válasza:
Nekem 2 van és +1 porcba de ott évente ha 1x van fülbevaló. Szerintem a fiúk többsége észre sem veszi főleg ha hosszú hajad van. Nekem tetszik még a másikba is szeretnék egyet, a barátomnak tetszik de csak rajtam :D máson nem tetszik neki :D
8/14 anonim válasza:
Nekem a jobb fülemben kettő van, mindkettő a cimpába, tervezek a porcba is, balban csak egy. Szerintem akármennyi ízléses, ha gondosan meg vannak benne válogatva az ékszerek, és illik a viselőjéhez. Ha meg valaki azért nem akar majd barátkozni vagy mást velem, mert több lyuk van a fülemben, egyefene :D
9/14 anonim válasza:
Nekem 4 van a fülemben:D Pont ma csináltattam 2-t, egyiket porcba.Nagyon tetszik.:)
10/14 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki a több fülbevaló. Nekem mindkét fülemben 2 van, az egyikben mindkettő lent, a másikban pedig az egyik alul, a másik porcban (tragus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!