Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan van a smink/divatblogge...

Honnan van a smink/divatbloggereknek ennyi pénzük mindig a legújabb, legmárkásabb (ezáltal legdrágább) cuccokra?

Figyelt kérdés

Az oké, hogy van aki erre költ, van aki arra, de akikre én gondolok, kb heti szinten tízezreket költenek Mac, Shiseido, stb. dekorkozmetikai termékekre, és akkor még a ruhákról, egyebekről nem is beszélünk. Ráadásul ha valaki ezt megkérdezi tőlük, kb mindig az a válasz, hogy nem dolgozik, tanul, ösztöndíjból, meg mellékes dolgokból. Most nem azért, de én is egyetemista vagyok, nem is rossz egyetemen, mondjuk nálunk nem sok az ösztöndíj, hiába kapom a maxot, ráadásul nem mindent költök ilyenekre- de ennyi mindent nem tudok venni. És amiket ők vesznek, nem jön ki 30e-ből sem havonta. Szülőktől meg szerintem egy bizonyos összeg felett gáz kérni ilyenekre. Például én jómódú családban élek, de nem kérnék sminkekre meg ruhákra annyi pénzt, hogy minden ilyet megvegyek. Pedig én is sokat vásárolok mások szerint:)

Meg valahogy nekem néha az a benyomásom, hogy nekik ennyi az életük kb...

Bocsi, hogy hosszú, csak épp ezen merengtem, mert valamit biztos tudnak:)

2013. máj. 7. 22:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
lecci nr toroljetek, leirom az igazsagot. jo f*szt szopnak. altalaban a pasijuk penzebol vasarolgatnak...
2013. máj. 7. 23:01
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
vannak, akiket támogatnak kozmetikai cégek. De ők már profik és befutottak, mint Michelle Phan. A hétköznapi emberek vagy valóban "jó f*szt szopnak", vagy az ostoba szülők még mindig eltartják a lányt, aki gyerekkora óta el van kényeztetve, tehát neki nem ciki kérni heti 50ezret ruhára meg sminkre; vagy jó melóhelyen dolgoznak, ahol megkeresnek havi több százezret (IT :D). Szerintem ezek a lehetőségek állhatnak csak fenn. Mi más? :D
2013. máj. 7. 23:12
 3/14 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy ezek a lányok általában be is vallják, hogy nincs fix munkájuk, plusz rendes munka mellett erre nem hiszem, hogy lenne idejük, hogy egész nap azt nézzék, mit rendeljenek online, és mit kell még a héten megvenni. Ahány ilyen témájú magyar blogot nézek meg, mindegyik kb naponta frissül, hogy megjött a tegnapi rendelés, jaj ezt rendeltem ma, stb. Egész nap ezzel foglalkoznak?
2013. máj. 7. 23:16
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A divatbloggereket tudom csak, ők bizonyos látogatottság felett köthetnek partnershipet bizonyos online webshoppokkal, és kapják az akár 30-40ezer forint értékű ajándékcuccokat, csak annyi a követelmény, hogy posztolni kell az outfiteket azokkal a ruhadarabokkal, amiket kapnak, meg ezeket a képeket a webshop felhasználhatja az oldalán. Ha nagy a látogatottsága, köt partnershipet 5-6 ilyen oldallal, mindegyiktől kap 30ezer értékű ajándéktárgyat havonta és nem is kellene vásárolnia egy évig. Meg persze kapnak promóciós cuccokat, hogy reklámozzák a blogukon. Gondolom a sminkesek is hasonlóan működnek, mondjuk olyan blogokat nem követek :D

Írtad, hogy ismersz ilyen magyar blogokat is, linkelnél? Én csak külföldieket követek :)

2013. máj. 7. 23:18
 5/14 A kérdező kommentje:

Én nem követek egyet sem, hanem bizonyos termékekre kerestem rá, így akadtam a nyomukra,de bizonyára népszerűek, sokan követik őket. pl púderfelhő, styleandblog.. nem szeretnék rájuk semmi rosszat mondani, mert nem ismerem őket, ezeket csak kívülről állapítottam meg.

Én szeretem a divatot, csak nekem kínosnak tűnik, hogy valakinek az a legfontosabb, hogy mindennap posztoljon egy képet magáról a főtér közepén állván, ráadásul annyiban véget is ér a dolog, h a magára vesz 2 zara-bershka-stradivarius cuccot max valami online rendeléseset és húde egyedi. nekem is vannak ilyen ruháim, itt a lényeg szerintem az, hogy úgy néznek ki, mint egy próbababa, véleményem szerint, nem mint egy szexi csaj. nem stílusuk van, hanem ruhákat vesznek fel, amik épp divatosak. plusz szerintem a peplum meg hasonlók már tök uncsik:)

2013. máj. 7. 23:26
 6/14 A kérdező kommentje:

persze szépek, nincs ezzel gond, csak kicsit üres:)

bocsi, ha ezzel megbántottam valakit, de végülis ez egy anonim oldal szabad véleménynyilvánításra:)

2013. máj. 7. 23:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
OFF: hidd el, már itt sem lehet szabad véleménynyilvánításod. :D
2013. máj. 7. 23:30
 8/14 A kérdező kommentje:
Írtad a külföldi blogokat, ezzel kapcsolatban az a véleményem, hogy nincs véleményem, mert én közvetlenül csak a magyar viszonyokat ismerem, közép- felső-középosztálybeli életmódot, valamint a szerényebbet, külföldiekre nincs rálátásom, ezért max angolul olvasgatom, de nem teszem fel magamban a kérdést, hogy miből-hogyan.
2013. máj. 7. 23:31
 9/14 A kérdező kommentje:
jajaja, itt ált mindenki hülye, aki tanul, nem dolgozik 18 évesen, otthonról támogatják, nem 20 ftból él és nem szent, tökéletes ember:)
2013. máj. 7. 23:32
 10/14 A kérdező kommentje:

Ja és ha szegény kiscsajszi 16 évesen ruhát akar venni, menjen el diákmunkázni, ne kérjen, akkor se, ha van miből, mártírkodjon a tescoban éjjel, mert ez a normális:)))

(persze aki rákényszerül, az más.)

2013. máj. 7. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!