Mivel győznétek meg a szüleiteket hogy megengedjék a piercinget?
tudok én is érveket felhozni, de hátha ti jobbakat tudtok. előre is köszi.:D és nem olyan válaszokat szeretnék,ami lebeszél róla -.- meg fikáz. -.- kösz.
(ajak pc)
nekem szerencsére jó fej szüleim voltak ilyen téren..bejelentettem,hogy szeretnék egyet és nem mondtak semmit.persze hülyeségnek találják..de hát ez nem a világ vége.a nyelvembe van 2 éve,nem bántam:)
ajak piercing szerintem jól néz ki:)főleg,ha fiú vagy:)
szerintem mondd el mennyire tetszik neked,és,hogy ettől még te az maradsz aki eddig is voltál,ha megbánod,akkor még mindig kitudod venni,ez ennek nem marad ott a helye.mondd el nekik az imidzsedhez kell,hogy egyéniség légy..megfogják érteni:)
sok sikert!
20/L
Elájulok a tű látványától..mondtam anyának,h piercinget akarok..ő erre mondta,h jó(azt hitte nem teszem meg)
megtettem..röhögve kérdezte, h nem ájultál el..ez 8.os ballagásom után volt..soksok éve..de ki is szakadt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!