Nyelv piercinget szeretnék, de nem nagyon engedik. Adnátok valami tippet, hogy megengedjék, és apukám eljöjjön velem a szalonba?
Megbeszéltem anyukámmal,hogy ha apukám eljön velem megcsináltatni akkor megengedi,bár ő abban bízik hogy apukám ellenezni fogja ugyanis utálja a piercingeket meg a tetkókat...Már beszéltem vele is,azt mondta átgondolja,de nagyon nem tetszik neki...Tudnátok valamit amivel rá tudnám venni hogy engedje meg,és eljöjjön velem a szalonba?(14/L)
Ja,kérlek ne olyanokat írjatok hogy ez még korai stb.. Csak segítsetek hogy mivel vegyem rá...
Szia. Mindenképp szeretnéd, hogy elkísérjen apukád? Azért kérdezem, mert egyik barátnőm is nagyon szeretett volna mikor 13 évesek voltunk. A szülők nem engedték neki. Elment a szalonba kért egy időpontot, és én elkísértem.
Hazament, és nem szóltak neki semmit, és nem is tudtak mit csinálni vele :)
Azóta is megvan neki. Szerintem csináld te is így! Ne félj, ha valami okos idejön, hogy fájdalmas stb. ugyanis előtte kapsz érzéstelenítő injekciót és semmit nem fogsz érezni :)
Nekem 15 évesen lett, de bánom, hogy nem előbb csináltattam meg, mikor a barátnőm is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!